Jeśli wgrałeś poprawnie to powinni mieć nowe portrety, fix z tego co kojarzę poprawiał zupełnie inne rzeczy.
Wersja do druku
Jeśli wgrałeś poprawnie to powinni mieć nowe portrety, fix z tego co kojarzę poprawiał zupełnie inne rzeczy.
Po prostu instaluję bellum z pliku exe i wszystko samo leci. Nawet nie mam co wgrywać.
To może instalacja jakoś się sknociła error w trakcie czy coś, bo fix z graficznych rzeczy ma tylko jakieś dwie tekstury dla Turcji, żadnych portretów nie dodaje.
Okej, w takim razie zerknę na to wszystko jeszcze raz. Dzięki
Zobacz czy masz w folderze data moda folder UI, tam powinien być custom_portraits właśnie z nowymi portretami dla władców itd.
Tak, mam.
No to powinny być takowe portrety w grze, hmm dziwne.
Początkowi generałowie mają, ale po np. 40 turach gdzie rodzi się następne pokolenie, wyglądają tak jak w zwykłym medku.
Część rzeczywiście jest podobna do tych z Medka, zależy jaka frakcja, niektóre niezbyt odbiegają od podstawki. Może miałeś wgranego submoda na portrety (opcja megasubmoda) on też zmieniał co nieco, ale głównie dla frakcji "arabskich".
Ja pierdziele, ale wtopa. Tyle razy instalowałem i kasowałem bellum ('bo starczy tego grania'), że właśnie obczaiłem iż nie mam zainstalowanego megasubmoda. Pojebało mi się od tego siedzenia we Włoszech. Sory :D