http://speedy.sh/Cthtg/KO-YT-Litwa-9.sav
Wersja do druku
Przepraszam za jaśniepaństwo. Ale masz rację - po tylu turach to już nie byłoby sensu innej kary wymyślać.Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
Jakby co to teraz (dopiero) zajrzałem do tury - nie ma już zbyt wielu istniejących armii by im nakazać brak ruchu. ^^
Przepraszam chlopaki ale mam male opoznienie, mysle ze do jutra zrobie ture
Mam pytanie wyslalem Zakonowi 2500 w swojej turze. Mam to nagrane na filmiku. Pieniadze sie nie "przelaly" mimo ze mialem wiec pomyslalem ze zostana mi pobrane pod koniec tury wiec wydałem cześć... Teraz gdy tura znowu do mnie doszla to widze ze mistrz prosi o 2500... czyli co nie dostał kasy?
Jak wysłałeś dyplomatę z propozycją 2500 to ci nie zostanie to pobrane bo muszę się zgodzić. Ale nie możesz zaproponować więcej niż masz, więc w momencie gdy wydałeś te pieniądze oferta musiała się anulować. Ja w każdym razie nic nie dostałem.
No to mam problem poniewaz ja nie moge przyjac twojej oferty...
Pewnie chodzi o to ze kasa ktora mam przychodzi mi dopiero po odczytani dyplomatycznych wiadomosci - kretynstwo.
Czyli mam zaoszczedzic conajmniej 2500 i zaproponowac ci dyplomata ta kase i modlic sie ze w przyszlej turze nie dostane w dupe na tyle zebys ta kase dostal...
Pochrznione to...