Ja już wkleiłem osobny temat. :)
Trzeba będzie z czasem inne frakcje też wydzielić. Jeśli masz czas to możesz to zrobić, a ja dopiero po weekendzie, bo teraz muszę zacząć coś innego do niedzieli.
Wersja do druku
Ja już wkleiłem osobny temat. :)
Trzeba będzie z czasem inne frakcje też wydzielić. Jeśli masz czas to możesz to zrobić, a ja dopiero po weekendzie, bo teraz muszę zacząć coś innego do niedzieli.
To jest dobry pomysł który można dodatkowo modyfikować bez względu na możliwość pojawienia się kolejnych frakcji a te które już zostały opublikowane proponuję ugrupować kręgami kulturowymi (chrześcijańskie,muzułmańskie).
Szkoda jeszcze że @Polemajos nie zamieszcza linków bezpośrednich do TWC pod wstawianymi ilustracjami.
Założyłem też temat, gdzie na bieżąco będziemy dodawać wydane karty jednostek.
@zajac
Za niedługo tu i ówdzie wstawię coś co ukróci wam na zawsze męczarnie szukania.
Na początek linki do wszystkich oryginalnych tematów z przeglądami frakcji: http://www.twcenter.net/forums/showt...ews-Collection
Dawno nie wrzucano nagrania z bitwy, więc odświeżę nieco temat na tej płaszczyźnie.
Wideo z podsumowaniem ostatnich prac oraz odpowiedziami na niektóre z pytań graczy.
Sneak peak jednostek szwajcarskich na filmiku.
EDIT. Zaktualizowałem wątek o Cesarstwie Łacińskim o nowe oddziały z późnego okresu: http://forum.totalwar.org.pl/showthr...926#post412926
Był sneak peak, pora więc na kilkuminutowy preview późnych oddziałów Szwajcarii w walce.
Przyszedł czas na... sierpniową aktualizację Medieval Kingdoms! Wprowadza ona do gry nowe frakcje: Święte Cesarstwo Rzymskie, Księstwo Austrii, Księstwo Brabancji, Księstwo Saksonii, Królestwo Cypru, Szwajcarię oraz Despotat Epiru. Oprócz tego jednostki Cesarstwa Łacińskiego doczekały się kompletnego reskinu, a Ruś Kijowska wraz z Cesarstwami Nicei i Trapezuntu otrzymała dużą ilość nowych oddziałów. Nie można także zapomnieć o dodaniu hufców zaciężnych dla niektórych frakcji i drobnych poprawkach wszelkiej maści.
Link do pobrania z Google
Link do pobrania z ModDB
Miłej gry :)
Dojdą dwie nowe jednostki piechoty dla polskich księstw i Połowców ze względu na ponawiane prośby o zbalansowanie rosterów tych frakcji.
Po za tym uzgodniłem ze Slytacularem, że możecie tu zadawać pytania, które przekazane do niego, zostaną umieszczone na końcu nadchodzącej wideo-prezentacji nowości. Na co czekacie? Dawać! ;D