Będzie, ale płatny. Tak to do 7 dni od premiery darmowi są.
Wersja do druku
Będzie, ale płatny. Tak to do 7 dni od premiery darmowi są.
czyli po 2/3 latach będzie darmowy w jakieś tam edycji?
:lol2: NIE, Póki co nie wiadomo. Raczej nie będzie.
Zadam zatem pytanie takie. Po tych perturbacjach (zresztą słusznych) jaki jest sens kupowania pre-ordera skoro CA nie ma zamiaru ( a może ma jeśli ktoś coś wie to ciekaw jetem) dać czegoś dodatkowego ludziom kupującym pre-ordera. Myślicie że są na to szanse jakiekolwiek?
Kto miał kupić pre-ordera to już dawno kupił, jeśli kupiłeś wersje cyfrową to dostaniesz opcje pre-loadu gry. Niestety wersje pudełkowe będą pewnie wysyłane dopiero 23 więc z pre-loadu dla mnie raczej nici :[
No właśnie, nie zgodzę się z Tobą. Na 3/4 zamówionych preorderów z muve.pl, były dzień przed premierą u mnie. Być może to nie u wszystkich i nie jest regułą.
Były to wszystkie wersje pudełkowe.
Miałem raczej na myśli resztę świata, czyli jakieś 98% pre-orderów. W przypadku wersji pudełkowej zamawianie dzień przed premierą nie ma zresztą większego sensu, lepiej kupić w sklepie. Zresztą ostatnimi czasy zamawianie pudełkowych pre-orderów w ogóle straciło sens. Kiedyś zamawiając pre-order dostawałeś grę 1-2 dni przed premierą i mogłeś grać. Pamiętam jak dostałem Gothica 3 jakieś 3 dni przed premierą i zdążyłem go przejść zanim się pojawił na sklepowych półkach :]. Teraz niestety pudełkowe pre-ordery dochodzą najczęściej w dzień premiery a nawet dzień po, podczas gdy sklepy typu MediaMarkt potrafią wystawiać gry na półki dzień lub dwa dni przed premierą...
Niestety pudła już dawno straciły swoją atrakcyjność, zbieram jeszcze tylko przy niektórych grach z sentymentu, bo miałem "na półce" cały cykl.
Ilu LL mają orkowie(nadal 2 czy 3)? Ciekawe kiedy wydadzą pierwszy FLC? Powinni szybko, bo dotyczy jednostek wampirów. O których mówili, już podczas prezentacji rosteru.