Re: Ogólne pytania dotyczące Empire:TW
Nic nie możesz zrobić, jedynie podbić wszystkie regiony niemieckie pod jedną flagą i użyć swojej wyobraźni :D
a po za tym to co chcesz uzyskać, jest przyszłością dla okresu w jakim osadzona jest gra, twoje marzenie wyprzedza epokę o 171 lat :D ( licząc od początku rozgrywki)
no wiem ale na jednym z let's play jakiś Niemiec grał i miał te flage Niemiec co jest aktualnie ;p zresztą sam zobacz http://www.youtube.com/watch?v=3-8eVFItoUI tylko radze ci głośniki wyłączyć ;p
z tym się zgadzam, bo to jest skutek rewolucji, czyli zmiana flagi ;)
aha spoko ja gram w total war od tygodnia to wile jeszcze nie wiem. Dzięki za wszystko. ;)
Cześć,
Wróciłem po dłuższej przerwie do grania w Empire i mam pytanie. Czy w kampanii istnieje mozliwość samorzutnej rewolucji tzn. czy jest jakis event , od którego niepokoje społeczne rozsiewają się po sąsiednich regionach i państwach ( coś na wzór Czarnej Śmierci w Medieval II) i nieważna wtedy jest dotychczasowa polityka wobec poddanych, jest rewolucja i koniec? Jeśli nie, czy istnieje jakiś mod wprowadzający coś takiego? Jestem też ciekawy czy istnieje również mod wprowadzający większą liczbę misji w trakcie kampanii?
Witam. Mam pytanie powie ktoś mi jak się szkoli generałów?
Cytat:
Zamieszczone przez SH150
Klikając na oddział masz tam opcję mianuj generała taka gwiazdka.
Cytat:
Zamieszczone przez Aztec
Cytat:
Zamieszczone przez SH150
Klikając na oddział masz tam opcję mianuj generała taka gwiazdka.
Ok dziękuje bardzo mi to pomoże :)
Może mi ktoś powiedzieć dlaczego moja piechota liniowa (gram Rzeczpospolitą) liczy 160 żołnierzy w oddziale, a austriacka aż 200?
Najprościej mówiąc: są oni cesarstwem i "są lepsi" i muszą mieć więcej "woja" do obrony granic "Rzymu"- i zostało to wcielone do gry :D