najlepsze jest to, że 100% tam piszących to zboczeńcy.
Wersja do druku
Czytaliście stronę 193? Masakra... :shock:
Nie no ale to z trawką mnie rozwaliło :lol:
10/10. Ostatnia strona to faktycznie masakra ..Cytat:
Ostatnia strona to na pewno prowokacja.
Zważywszy na ilość i jakość zapisanych stron obawiam się, że to jest pisane na poważnie :?Cytat:
Zamieszczone przez Rapsod
Takie życie, w sumie myślę, że każdy z nas mógłby sobie tam wpisać różne smutne doświadczenia z przeszłości.
Anonimowość tej formy wypowiadania się na forum popycha niektóre osoby do takiej ekspiacji i pisania o swoich klęskach jak o czymś, z czego można być dumnym.
Nie żebym zachęcał do założenia podobnego topicu na naszym forum :)
No cóż poziom społeczeństwa się obniża, co skutkuje takimi sytuacjami. Zostaje nam tylko się teraz łajdaczyć :twisted:
Zainwestujcie w C klasse, to dziewczyna się znajdzie :D ja niedługo będę wyrywał laski na Cliówę. Jak będzie wymagająca, to pożyczę od ojca auto :lol:
Żeby wyrwać panienki z wiejskiej imprezy musisz podjechać co najmniej 'stuningowanym', sypiącym się, 20-sto letnim BMW serii 3 ;) W grę wchodzi też Honda Civic 'sport cupe' ale tylko taka z odpowiednio obniżonym zawieszeniem, takim żeby na progach urywało zderzaki.Cytat:
Zainwestujcie w C klasse, to dziewczyna się znajdzie :D ja niedługo będę wyrywał laski na Cliówę. Jak będzie wymagająca, to pożyczę od ojca auto :lol:
C klasa to na jakieś burżuazyjne damy :D