wyjeżdżam na tydzień i raczej nie będę miał dostępu do internetu tak więc poprosiłem o zrobienie za mnie tur sojuszników
Wersja do druku
wyjeżdżam na tydzień i raczej nie będę miał dostępu do internetu tak więc poprosiłem o zrobienie za mnie tur sojuszników
Ja mogę za ciebie zrobić turę w krzyżu XLI sojuszniku ;) tylko daj hasło na pw
Jako że w marcu nie będę] miał praktycznie wolnego czasu, oddam Polskę z Krzyżaków XLI.
Hasło na priv.
Spaliła mi się karta graficzna (po raz drugi w ciągu pół roku). Nowy sprzęt będę miał na początku kwietnia - czyli za miesiąc. Do tego czasu nie mam na czym robić turek. U kumpla samego Medka z WWmwE zainstaluję, tj. bez Kingdomsów. Także mko i wko będę robił. Gorzej z pozostałymi KO...
Szukam zastępcy na miesiąc na Szkocję w B32. Sytuacja niezła, współpraca z Zacharem (Norwegia) i walka z Popem (Anglia).
Raczej nie oddam państwa jakiemuś newbie ;)
Jeśli ktoś ogarnięty się zgłosi, to mogę też pożyczyć Biz w Kruc7 (nie ma wojen, początek KO, należy podbijać rebelie).
edit
@down - jbc. laptop nie pecet - i nie grzał się nigdy za bardzo :/
Trochę nie na temat, ale popracuj nad przewiewem/zainwestuj w dodatkowy wentylator/odkurz komputer :P
Z racji tego że zmieniam niedługo sprzęt na nieco nowocześniejszy nie będę mógł grać więc do oddania mam:
HRE krzyżaki XLI - 3 tura dopiero teraz ale podbiłem niemal wszystkie barbarzyńskie prowincje, hasło pw
Polskę w krzyżakach XLII - nie zaczęło się jeszcze
Turcje w Krucjacie IX
Egipt w XXIX - stan idealny, w pełni rozwinięte fortece i miasta, dużo wojska, kupców, floty. Kraina mlekiem i miodem płynąca wręcz.
Powód: niezbalansowana rozgrywka, śmieszne sytuacje gdzie kilku templariuszy niszczy 20 slotową armię na złotym pancerzu, dziwna informacja przy ładowaniu zapisu o zmodyfikowanych plikach.
...20 slotową armię kraju muzułmańskiego, złożoną z włóczników. Tak tak, Amrod. Oszukujemy. Uciekaj.
Napisałem, że oszukujesz? Napisałem tak? Gdzie? Nie ma? Więc dlaczego mnie obrażasz? Dwa państwa naprzód byłem informowany, że 7 templariuszy + niedobitki innych biją z łatwością 20 pełnych jednostek z 6 jednostkami piechoty arabskiej na złotym pancerzu. I właśnie dobrze że to podniosłeś, to że państwa muzułmańskie mają słabsze wojska (albo przelicznik) od europejskich to też niezbalansowanie moda.
Uciekam.
Ale i tu zgoda. Płaci się za nie tyle samo, a słabizny. Najbardziej to widać w przypadku statków...
Nie miej urazy, ale podniesienie sprawy u MG razem z tymi zasięgami i papieżem, a tutaj oddawanie KO wyglądało na pewnego rodzaju foch i problem do mnie i Marynki.
Z innej strony patrząc...sam bym się chyba burał, gdyby mi taka elita padła... Ale graj panie, graj.