Seba i Krzywoustego jak najbardziej bordel jak cholera w mko35 ja sam robię za poprawka 4 sojuszników turę a jednym z nich jest seba.
Proponuje też Mistsuzu wpisać na CL kompletne olanie danii w mko35.
Wersja do druku
Seba i Krzywoustego jak najbardziej bordel jak cholera w mko35 ja sam robię za poprawka 4 sojuszników turę a jednym z nich jest seba.
Proponuje też Mistsuzu wpisać na CL kompletne olanie danii w mko35.
Co do cb Katana ja mam 1h dziennie na kompa dostęp,do 16-17 siedzę w budzie z powodu zajęć unijnych aby się dokształcić przed technikum informatycznym,mam już na start testy i kartkówki + prawie kompletny brak wolnego czasu a KO jakoś robię.
Dla chcącego nic trudnego.
Cytat:
Zamieszczone przez adriankowaty
hahahahaha tak to jest jak sie pierwszy raz gra w ko i przeciwko czlowiekowi caly swiat sie odwrocil. Chlopie!! nie majac ze mna zadnego paktu moge cie walnac w dowolnej chwili i nie musze wypowiedac wojny!! twoim zasranym obowiazkiem bylo sie zabezpieczyc a skoro tego nie zrobiles to twoj problem. I przestan sie zalic ze ktos cie zaatakowal a wczesniej nie wypowiedzial wojny bo zaczynasz byc smieszny.
1. To tylko luźne nawiązanie.
2. Nie gram I raz. A o PoN się starałem.
3. To nie temat do tego.
Zrozumiałe?
To skoro jesteś nieudolnym dyplomatą i skoro nie dostałeś ode mnie tego paktu to powinieneś wiedzieć co cie czeka a nie być naiwnym jak niemowlę. A skoro nie grasz pierwszy raz to chyba powinieneś byc bardziej ogarnięty w te klocki z zasadami a nie jak dziecko we mgle i rzucając się jeszcze do MG o kare ze ktoś cie bezpodstawnie zaatakował a wcześniej na forum wojny ie wypowiedział... "Bosze" widzisz a nie grzmisz... pewnie miał ubaw przez cały wieczór.
Wszyscy do swoich KO i tam sobie dyskutować, nie robić zbiegowiska, skandalu i nie wykolejać tematu. :)
Seba225, Krzywousty, kamilch2 oraz RemoPL trafiają na Czarną Listę, co skutkuje zakazem podejmowania nowych KO przez dwa miesiące, tj. do 10.11.2013.
Powodem jest bardzo nieodpowiedzialne zachowanie w postaci porzucenia swoich kampanii, nie troszcząc się nawet o znalezienie zastępców.
uffffffffff.
Witam powruciłem do żywych jak tam to wygląda z tego co widziałem nie jestem na liście moge swobodnie grac czy musze troche poczekać???