Aktywny user. Podejrzewam że korzeniami sięga starego forum, ale moja pamięć może zawodzić. Wszędobylski, o szerokich zainteresowaniach, jeden z tych nicków które często się przewijają w różnych tematach i wydają się takie po prostu znajome.
Wersja do druku
Aktywny user. Podejrzewam że korzeniami sięga starego forum, ale moja pamięć może zawodzić. Wszędobylski, o szerokich zainteresowaniach, jeden z tych nicków które często się przewijają w różnych tematach i wydają się takie po prostu znajome.
Czik- dużo wypowiada się w tematach o RTW i MTW II. Pisze bez błędów ortograficznych, pisze przemyślane posty. Aż miło się takie czyta : P
Wydaje się być sympatyczny.
Wiktor
ch*j :lol:
Kretu
Nie znam tego uzytkownika.
Z tego co pamiętam to temat był o tym co myślisz o danej osobie, opinie. A tutaj zrobiło się "ma na avie fajny obrazek", "nie znam go". Ludzie, juz lepiej napiszcie taki wiesniacki tekst a'la nasza klasa "jest spoko" niż macie spamować. Marat od razu mówię, że nie jest to wymierzone konretnie w twoją osobę ponieważ zawsze cenilem cie za zaslugi dla partii i narodu radzieckiego ;)
Ja tutaj nie piszę nic oprócz postów w tym stylu, bo nie wiem jak kogoś mam np opisać. Nudno jest, nie ma kogo tak naprawdę. Przynajmniej coś te moje posty wnoszą do tego topicu.
Widzisz, bo to był taki ironiczny post z mojej strony ;) Ale żeby nie było offtopu
Vas
Uzytkownik serwisu totalwar.org.pl 8-)
Vasyshq ma rację. Ten topic powoli zaczyna wyglądać jak topici w ,,Wolnym słowie", na pewnym forum 8-) Mopisłav niech się cieszy, że zastosował cenzurę(choć i tak miałem ochotę wlepić ostrzeżenie). Po prostu jak nie macie nic konkretnego do napisania o danej osobie to nie piszcie.
Ja ze swej strony opiszę użytkownika:
Vasyshq
Zdaje się, że ,,robił" niegdyś jako moderator, i chyba nawet nieźle mu to wychodziło. Uważam, że lubi udzielać się w grupach rekonstrukcyjnych (czego dowodzi jego aktywność w temacie reneactingu) i wstawiać ,,fotkowe" zdjęcia(choć te już nie koniecznie w zbroi) ;)
Maharbal - mój dobry, stary znajomy jeszcze z czasów pre-apokalipsy forum. Czadziliśmy z naszymi aar-ami jeszczw wtedy, gdy totalwar był młody. Przez baaardzo długi czas w avku posiadał gen. Jacksona. W sumie to interesuje się wojną secesyjną i naprawdę sporo na ten temat wie (zą chciałoby się na nowo podyskutować hehe). Prawdopodobnie mieszka w jedynej miejscowości, w której dane mi było zabłądzić w drodze ze Śląska nad morze (zaczyna się na O- a kończy na -ów).
W sumie to bardzo pomocny user, a i moderator - zacny. Jeden z tych, którym zielony nick rzeczywiście się należy. Coś mi się widzi, że to taki gość, co to zawsze ma uporządkowane biurko, ale pewności nie mam. Przy tej okazji pozrdawiam Maharbala i życzę, żeby nie stracił nerwów po raz kolejny porządkując posty albo użerając się z ostatnim sekretarzem KPZR. Howgh
Tomsn
Poważny użytkownik, z którym zawsze można podyskutować na poziomie. Posiada szeroki zakres wiedzy z dziedziny antropologii. Aktywny w konkursie historycznym. Dzieli nas pogląd na temat religii, a przede wszystkim Krk, ale wysoko sobie cenię możliwość dyskusji z userem o nicku Tomsn.
Baal Melkart
Pan Melkart, sympatyczny człowiek, z dużą wiedza o starożytności, jakoś dziwnym trafem rzadko się zgadzamy ale mimo wszystko lubię i cenie człowieka za wiedzę i coś co niewielu potrafi ( a i mi czasem/często nie wychodzi) czyli autorefleksję. Kiedyś miałem podejrzenia, ze jest mazdaidą (czy jak to się tam odmienia) , rzadko odwiedza forum ale na jego riposty w dyskusjach historycznych (i nie tylko) warto czekać.