Cytat:
Koniec spamu, ktoś ma jakieś inne obiekcje na pw, po co oficjalnie? Czyżby w jakimś celu?.. a może zwykła frustracja.. Cóż..
"Oficjalnie" dlatego że to ty najpierw napisałeś posta w moim kierunku "oficjalnie", nie widzę powodu żeby na twoje posty z tematu skierowane do mnie miał odpowiadać ci na pw.
Cytat:
Uu uwielbiam to, kolejny raz pokazałeś poziom - ostro. :D Brawa :!: :lol:
Wybacz nie wiedziałem że jesteśmy w ... nawet nie wiem gdzie zdanie puknij się w łeb jest czymś "ostrym" bo chyba nawet w szkółce katolickiej używają takich wulgarnych i ostrych sformułowań.
Cytat:
'kilka screenów' wrzuć choć 10 % tego, razem z tamtą kampania jest tego ok. 350.
Ale po kiego to jakieś zawody kto wrzuci więcej screenów?
Cytat:
Jakbyś czytał ze zrozumieniem ( o co trudno jak widać), to chodziło mi o zaprzeczenie twierdzeniu, że mod jest trudny, i tyle. Resztę dodajesz np. Ty.
Czytam ze zrozumieniem ale wychodzi na to że ty nawet nie wiesz co piszesz jakbyś nie pamiętał to ty "zaatakowałeś" mnie po moim poście stwierdzającym że twój wyczyn to nie jest nic niemożliwego co zresztą jest przecież jasne samo przez się i dodatkowo potwierdza tylko że mod nie jest wcale aż tak wielce trudny co jak sam napisałeś chciałeś potwierdzić.
Cytat:
'nieciekawa'(...) Spytasz mnie o argumentację(jakąkolwiek) - też tak napiszę. :D
Z jakiej okazji mam ci dawać argumenty czemu coś lubię a czemu nie? I jakie to mają być argumenty takie?:
"Ze względu na trudne dzieciństwo i fakt że moje życie jest nieuporządkowane niczym ruski burdel kampanie toczone na szybko i byle zwyciężyć są dla mnie nie ciekawe".
Cytat:
Może dla kogoś zaglądanie tu, nie jest 'efektem zbyt dużej ilości czasu', tylko to lubi. Daruj sobie te bzdury.
Chodziło mi o przeglądanie tych twoich 350 scrennów a nie o sam temat :roll: .
Cytat:
Wiesz co to jest altruizm? "możesz", "uważający" :lol: Co tu komentować moge o Tobie napisać to samo, tylko po co znam Cie?. Czy błędne rozumowanie, dla Ciebie wrzucenie screenów jest uważaniem się za mistrza?. Dramat poziom świadczy o Tobie.
Chyba dramatyczny poziom. Specjalnie upewniłem się co to znaczy altruizm i nijak nie mogę tej definicji dopasować do zacytowanych przez ciebie słów ani moich postów. Co ty tak się uczepiłeś tych scrennów? Wniosek o uważanie się za mistrza wynika z tego że zacząłeś bić pianę po tym jak stwierdziłem że twój wyczyn nie jest "niemożliwy". Co to twojego poziomu wypowiedzi to jaki jest każdy widzi i też on świadczy o tobie tak jak to jest zresztą zawsze.
Cytat:
Ehh na większość nawet sensu nie ma odpowiadać to perfidne pół epitety, sfrustrowanego użytkownika. Chcesz coś wygarnąć to wal na pw, a nie pośrednio przecząc w imię widzimisię.
Koniec spamu, ktoś ma jakieś inne obiekcje na pw, po co oficjalnie? Czyżby w jakimś celu?.. a może zwykła frustracja.. Cóż..
Wiesz jak wyglądają te zdania w moich oczach? Jak sytuacja gdy dziecko obrazi drugie dziecko i zasłaniając sobie uszy krzyczy "nie słyszę cię" ewentualnie jak dorosły który wkurzony wymawia w drzwiach ostatnie zdanie przeciw swojemu rozmówcy i trzaska drzwiami żeby ostatnie zdanie należało do niego.