Cytat:
Zamieszczone przez tomciopogromcio
To najpierw Tobie proponuję to i owo czasem posprawdzać.
Wersja do druku
Cytat:
Zamieszczone przez tomciopogromcio
A nazwa jednostki jest dobra? - PaintedOnes
To jest podpis obrazka, równie dobrze mógł zostać nazwany asfaGH35
Raczej to nazwa jednostki, poprzednie screeny też miały w nazwie tą nazwę jaka CA jej nadało. Zresztą już wspominali gdzieś samą frazę "Painted Ones".
Tylko jakoś od takiego podpisu się zaczęło, że jednostka Macedonii, to Shield Bearers :P, to samo w Kartaginie "Cartage_sacredband".
Jak ja jestem tylko od grania w gry z serii TW.Cytat:
Normalnie szczyt finezji z tą nazwą (jeśli taką rzeczywiście dadzą).
Ciekawe czy to jedyna barbarzyńska frakcja jaką dostaniemy. Ciekawe kto kolejny. Selucydzi, Ptolemeusze, Partia, lub może Galowie? Macedończycy na 100% wyeliminowali Greków.
Jak nie wiesz, a nie chcesz sprawdzać, to się na takie tematy nie wypowiadaj i już ;)Cytat:
Jak ja jestem tylko od grania w gry z serii TW.
Galowie (pewnie Arveni) są pewni właściwie na 100%, to zbyt ważna frakcja jeżeli chodzi o Rzym.
Co za niehistoryczny shit ja pierdziele, wąsy za krótkie o 1mm! No nie mogę armia klonów! Jak oni trzymają te tarcze to karygodne! A gdzie Asterix i Obelix o Idefiksie już nie wspomnę! Brud smród i ubóstwo! Dlaczego nie mają ładnych strojów tylko takie obdartusy! Ja chce by mieli Adidasy z paskami pionowymi prosto ze sklepu!
Jakaś moda na parodiowanie KLA :)?
Od czasu pokazania Macedonii byłem prawie pewien że 5 pozostałych frakcji to będą Partowie, Selucydzi, Ptolemeusze, Galowie i Germanie, a tu taka niespodzianka. Wydaje mi się, że przez Brytów odpadną Germanie, ale mam nadzieję, że pozostałe zostaną.
Z drugiej strony, jak Icenami, będzie grało się tak przyjemnie, jak Brytami w Rome 1, których lubiłem najbardziej z barbarzyńców to nie ma dramatu.