Mam zainstalowane i zaktualizowane Empire.
do tego Napoleona i Szoguna,które się aktualizują z zawrotną prędkością 30kb/s.
jak uruchamiam Empire,Steam wyłancza aktualizacje pozostałych dwóch...
czy da się zrobić tak coby akyualizowały sie nonstop?
Wersja do druku
Mam zainstalowane i zaktualizowane Empire.
do tego Napoleona i Szoguna,które się aktualizują z zawrotną prędkością 30kb/s.
jak uruchamiam Empire,Steam wyłancza aktualizacje pozostałych dwóch...
czy da się zrobić tak coby akyualizowały sie nonstop?
Nie da się.Jak grasz to aktualizacje pozostałych się zatrzymują.Zostaw steama na noc włączonego ;)
albo zmienić region pobierania np na niemiecki bo nasz to czasami potrafi być tak zapchany, że nawet przy moich 50 mb/s potrafi biegać z prędkością kilkuset kb/s czy nawet kilkudziesięciu
skoro wentylator coraz głośniej chodzi+bochomazy na ekranie = coś nie tak z grafąCytat:
Zamieszczone przez lodyga09
sprawdź czy nie nałykała się kurzu i czy była podkręcana? Sprawdź czy wentylatora nic nie blokuje i czy jest sprawny...
Witam. Mam nowy sprzęt, który w pełni spełnia wymogi serii Total War. Instaluję nową, świeżo zakupioną edycję zbiorczą Empire/Napoleon/dodatki i zaczynają się problemy z niesławnym Steamem.
Zaraz po rozpoczęciu instakacji (E:TW) wyskakuje okono z komunikatem:
ERROR
Steam.exe (main exception): Unable to load library Steam.dll
Z góry dzięki za pomoc jeśli ktoś to już miał i wie co zrobić, ponieważ chwilowo żaden znajomy posiadający gry od Empire'a w górę nie może pomóc i nie wiem co z tym zrobić :?
Coś sobie przypominam, miałem jakiś błąd to usunąłem jakiś plik który się dociągnął z internetu i było git. Nie pamiętam tylko jaki ;) . A spróbuj ściągnąć instalację z ich strony, może to pomoże.
Przeinstalowałem windowsa, i kiedy chciałem zainstalować od nowa gre to nie moge wogóle wejśc na konto steam, bo po wpisani hasła wyskauje mi informacja, że loguje się z nowego komputera i musze wprowadzic dodatkowy kod, który wysyłany mi jest na maila, kiedy sprawdzam maila, to jest kod wraz z inormacja, że musze wpisac odpowiedź na tajne pytanie, czyli tak jakbym chciał zmienichasło, kiedy wisuje ten kod to nie działa, da sie nim co prawda zmienić hasło, ale to mi nic nie daje bo wracam do punktu wyjscia. czy ktos miał takli problem.
Zmień to hasło i wpisz nowe , powinno być bez problemów.
No ale własnie zmieniłem, i nic to nie daje bo wracam do punktu wyjscia, znowu wyskakuje mi napis że to nowy komputeri musze wpisac kod,
witam mam taki problemik
gdy chcę załadować jednostki na statek wybieram daną jednostkę lądową, najeżdżam kursorem na statek i nagle gra się zawiesza i po jakiś 30 sek. wywala mnie do pulpitu. Miałem wcześniej małe problemy z grafiką lecz zainstalowałem najnowsze sterowniki do karty i do tej pory było wszystko w porządku.
Mój sprzęt to:
Intel Q8200
geforce gtx280
4 gb ramu
win 7 32bit
wersja gry steam
czym może być to spowodowane i jak to naprawić?
Ech miałem to, wina samej gry :evil: U mnie pomogło wczytanie wcześniejszego zapisu.