Może zadaj to pytanie na oficjalnym forum, często twórcy odpowiadają więc może tam znajdziesz odpowiedź:)
Wersja do druku
Może zadaj to pytanie na oficjalnym forum, często twórcy odpowiadają więc może tam znajdziesz odpowiedź:)
A to w Wieśku dwójce już nie było jak przy pierwszej odsłonie, że praktycznie każdy język był? Przynajmniej ja tak miałem w wersji rozszerzonej.
W sumie chyba nawet chiński wprowadzili w jakiejś aktualizacji.
W 2 było multum języków, aczkolwiek nie wiem czy w wersji steam nie będzie ograniczników...
Jeśli nawet nie będzie to zawsze będziesz mógł aktywować grę na gogu i tam pobrać naszą wersje językową.
Ale ja chcę na PS4 kupić.
Na PS4 powinien być wybór języka na polski. Najwyżej zmienisz język konsoli i spoko (chyba że kupujesz w Polsce) :)
Język mam Polski na konsoli, ale konto założone w Kanadzie i tam też mogę kupić wersję pudełkową na rynek amerykański, a online nie mogę dodać kanadyjskiego banku jakbym założył konto europejskie. A kupno visą jest najłatwiejsze.
Marat
Źródło: http://www.gry-online.pl/S018.asp?ID=1147Cytat:
Czy będzie można zmieniać wersję językową?
Niezależnie od miejsca zakupu w grze istnieje możliwość dowolnej konfiguracji języka dubbingu oraz napisów – oczywiście produkt posiada pełną polską wersję. Zależnie od kraju, w którym gracze nabędą najnowszego Wiedźmina, liczba obsługiwanych języków może się różnić. Z perspektywy polskiego gracza najważniejsza jest informacja, że niemal w każdej z tych wersji będzie dostępny nasz język. Polskiego języka nie ma np. w wersjach dla Malezji czy Emiratów Arabskich, jest natomiast w edycjach na Amerykę czy Europę. [RED]
Z Voitka parówa, ale jak p...olnie info, to ze łba nie ma co zbierać:P
Dzięki towarzyszu!