Re: Stainless Steel - Real Recruitment / Real Combat
zainstalowałem stainless steel potem patch 6.1 bez żadnych modyfikacji potem wkładam obydwa [rozpakowane 7-zip] foldery do głównego folderu medka włączam ten plik na chwile pojawia się czarny ekran i to wszystko potem rozpakowywuje fixa i instaluje włączam poprzez ikonę stainless steel i odpala się normalne stainless steel v6.1 :( :( . czy ja coś robie żle?
Cytat:
Zamieszczone przez adam1118
zainstalowałem stainless steel potem patch 6.1 bez żadnych modyfikacji potem wkładam obydwa [rozpakowane 7-zip] foldery do głównego folderu medka włączam ten plik na chwile pojawia się czarny ekran i to wszystko potem rozpakowywuje fixa i instaluje włączam poprzez ikonę stainless steel i odpala się normalne stainless steel v6.1 :( :( . czy ja coś robie żle?
Hotfixa zainstalowałeś przez FILE_TASKS2.bat? Jeśli tak, to spróbuj uruchomić przez "Stainless_Steel_Kingdoms.bat", który powinien znajdować się w MTW2/mods/Stainless_Steel_6
Pojawiła się najnowsza wersja RR/RC, ale nadal pod SS 6.1. Więcej info tutaj
Dla osób, które mają zainstalowane RR/RC najnowszy patch z 13 sierpnia
1. Czy katapulta nie powinna mieć atak na odziały 30 na na budynki 50 ( u mnie jest odwrotnie 1 odziałem nie mogę zburzyć głupiego drewnianego muru)
2. Jest patch 6.3 tzn. żeby mi uaktualnił SS do 6.3 ( 6.2 rr/rc--> 6.3 rr/rc
Ad. 1 Katapulty są jakie są. Nic się nie poradzi bez zmiany w plikach. Trzeba się dorobić trebuszy :twisted:
Ad. 2 Osobna kompilacja RR/RC na tę chwilę działa wyłącznie pod SS 6.1. Wersja SS 6.3 to osobny samodzielny mod zawierający w sobie RR/RC tyle, że w 'lekko' okrojonej wersji w stosunku do omawianej w tym temacie.
Czyli jesli mialem poprzedni update beta i zainstalowalem nowy update, to save z kampanii bedzie uszkodzony?
Teoretycznie tak, ale w praktyce wszystko powuinno działać tylko paru rzeczy z najnowszego patch`a nie będzie w tych starych kapaniach.
Lista zmian w porównaniu do Final Beta:
Cytat:
-New BAI
-Some new code around possible crash during Teutonic emergence
-STRATWATER by davide.cool
-further stat updates
-some Ghazis available in Anatolia even without a crusade
-religious conversion slowed
-Updated Mongol and Timurid economy
Re: Stainless Steel - Real Combat / Real Recruitment
witam wszystkich .mam problem i prosze o pomoc mam zainstalowane Stainless Steel 6.3 i moj problem polega na tym ze garam sobie spokojnie i nagle mnie wywali z gry zamknie cala aplikacje i wywali mnie do pulpitu ...czy jest cos co to naprawia jezeli tak to prosze o podanie co i jak ..pozdrawiam i dziekuje
Cytat:
Zamieszczone przez marchlew
witam wszystkich .mam problem i prosze o pomoc mam zainstalowane Stainless Steel 6.3 i moj problem polega na tym ze garam sobie spokojnie i nagle mnie wywali z gry zamknie cala aplikacje i wywali mnie do pulpitu ...czy jest cos co to naprawia jezeli tak to prosze o podanie co i jak ..pozdrawiam i dziekuje
Fakt że to temat o Real Combat / Real Recruitment ale niech ci będzie. Po instalacji moda, na czysta bez innych modów Medka, zainstaluj fixy, wszystko ładnie opisali koledzy grający w tego moda.
Po kolei prześledź odpowiedzi, tam jest wszystko podane.
viewtopic.php?f=30&t=178&p=129206#p129206
Czyli można mieć to albo SS 6.3, co wybrać ?