Nie mogę przesuwać mapy w trybie kampanii zarówno myszką jak i WSAD, problem pojawia się w 76 turze gry Egiptem.
Wersja do druku
Nie mogę przesuwać mapy w trybie kampanii zarówno myszką jak i WSAD, problem pojawia się w 76 turze gry Egiptem.
Mam ten sam problem. Nagle przestał w którejś turze działać wsad na mapie kampanii jak i myszka przy krawędzi ekranu. Mogę przesuwać mapę tylko używając klinięć na minimapce. W trybie bitwy kamera działa normalnie. Przeinstalowałem nawet grę i wczytałem zapis i dalej to samo. Co mogę zrobić? Gram z modem Divide et Impera.
Witam mam kampanie Rzymem kiedy chciałem rozbudować główny budynek massalii wyświetlił się komunikat z napisem gra total war rome 2 przestała działać i gra się wyłączyła.
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
Dobra, mam problem z grą. Gdy pojawia się ekran z Rome II, gra się nie ładuje, spójność plików sprawdzona, brak błędów.
Arroyo, skasowałeś przed sprawdzeniem spójności plików folder z nazwą gry z dysku C?
Zadziałało już. Wystarczyło usunąć ten folder i wtedy sprawdzić spójność.
Dziękuję i pozdrawiam. Arroyo.
Małe pytanie :) Ile powinna mieć frakcja cech w charakterystyce? Bo u mnie są dwie i obie pozytywne. Czy jakiś patch usunął negatywne cechy?
Nie wszystkie muszą mieć cechy negatywne. :)
Aha :D Czyli coś z modami namieszałem. Sprawdzę spójność plików :)
Eeee... napisałem że nie każda frakcja ma negatywne cechy...