Nie, mówię, że są niedoróbki i spece to poprawiają. Właśnie to robi CA...poprawia. Ale zamiast docenić wsparcie od twórcy wolisz narzekać.Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Wersja do druku
Nie, mówię, że są niedoróbki i spece to poprawiają. Właśnie to robi CA...poprawia. Ale zamiast docenić wsparcie od twórcy wolisz narzekać.Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
Ale co konkretnie doceniac?Jakie wsparcie,ja nie widze zadnego wsparcia,minely 5 dni od premiery a ja dalej mam 15 fpsow na srednich.Cytat:
Zamieszczone przez kraven2000
Mam gdzieś czy wsparcie czy nie. Jak dla mnie jest to niedopuszczalne za taką cenę jaką trzeba było zapłacić za grę. Albo się wypuszcza gotowy produkt, albo zatrudnia jeszcze testerów.
Chłopie...w 5 dni chcesz czegoś takiego? A może frytki do tego? Produkt, powtarzam, jest gotowy i działa. Ma kilka błędów, które zostaną naprawione. Jak w pozostałych grach z serii...zapomniał wół jak cielęciem był po prostu.Cytat:
Zamieszczone przez Shane
Dobra, koniec tematu bo to bez sensu.
Nie wiem co starasz sie udowodnic,gra nie dziala prawidlowo i tyle.Cytat:
To idz, wskocz pod biurko i zrob im loda, za to ze taka fajna i dobrze dzialajaca gre Ci dali. Wielu ludzi ta gre krytykuje i nie jest to krytyka bezpodstawna, a w tak skopana pod wzgledem technicznym gre dawno nie gralem.Cytat:
To jest wątek o wymaganiach sprzętowych , a znowu przez spam rozmywa się. To że dziesiąty raz ktoś napisze w kolejnym wątku że jest brak optymalizacji to wszyscy wiedzą i do tematu nic nie wnosi. Więc po cholerę to pisać. Trzymajcie się tematu a nie uzewnętrzniacie się . A za posty jak ten powyżej to powinny być bany rozdawane :/ Mma nadzieje że modzi wrócą i wyczyszczą , lub zamkną w cholerę to co się tu dzieje.
Witam,
to znowu ja a czy na takim sprzęcie poszedłby: procesor Core i5-3570, 8 giga ram, win 7, geforce gts 450? Z góry dziękuję za odpowiedź ;)
Tak na pewno Ci będzie chodził ale na jakich ustawieniach to Ci nie powiem póki nie z optymalizują gry :))
Gra sie wlaczyc wlaczy, ale jak bedzie dzialac i na jakich ustawieniach to juz bardzo indywidualna sprawa. IMO na chwile obecna takie pytania sa bez sensu, jak gra bedzie zoptymalizowana to wtedy dopiero ujawni sie jakis standard dla poszczegolnych ustawien.