-
Re: Poszukiwani zastępcy do KO.
Nie ma mnie do 16 września:-(
WKO 32-Marat
WKO 34-Krzywousty
WKO 35-Adi
WKO 36-Krzywousty
MKO 23-domen
MKO 25-adi
MKO 26-Matisek
MKO 27-Adi
MKO 28-Profesor
MKO 29-Nie mam sojuszników...zostałem zdradzonyi wydymany,ale zemsta będzie słodka.Proszę mg o robienie profesjonalnie tur :)
MKO 30-jakby coś Krzywousty
MKO 31-Krzywousty
MKO 32-Krzywousty
MKO 33-Profesor
MKO 34-Krzywousty
MKO 35-RemoPL
BC 17-pop
BC 18-Kapsul
-
-
Nie ma mnie do 19 września :|
-
Nie ma mnie do poniedziałku , jeżeli jakies tury doszly lub dojdą zrobie je w poniedziałek ;)
-
Jest coś wolnego w WK 30 lub 34?
-
-
Cytat:
Zamieszczone przez Mefisto7
Cytat:
Zamieszczone przez Zwiastun
Jest coś wolnego w WK 30
Nie ma.
Hehehe. :D
-
Już mógłbyś Domen nie ciągnąć druta z tym. ;)
-
-
Niestety nie będę miał dostępu do medievala przez kolejne 10 dni aż do 25 i proszę te same osoby o kontynuowanie moich zastępstw i ewentualnym informowaniu mnie o problemach z nimi.
-
Wyjeżdżam na 7 dni, ale nie powinno być chyba problemu, ostatnio KO jakoś tak sennie płyną. :D
W WKO 30, 32 tury w miarę niedawno robiłem, więc nie powinno być problemów. W MKO 22 i 26 nie jestem nawet pewien, czy dalej istnieje, nawet gdyby, to MG po prostu powinien przeklikać. MKO 28 póki co stoi. :(
W MKO 21 turę za mnie zrobi ewentualnie Maryniasz, w MKO 23 Domen, w WKO 33 AleCzemuNie, w WKO 31 Mefisto.
-
Do środy będę gorzej dostępny, postaram się nic nie opóźnić gdyby doszło
-
Tak juz wróciłęm, juz nie musicie mi spamować na gg...
-
-
Do wzięcia Polska w mko35, tura 3, stan prosze sprawdzic w odpowiednim dziale ko. Po haslo do mnie.
Gracz ma w dupie ko i nie chce mu sie robic tury.
-
Jest problem bo nie jestem w domu u siebie i mam jeden komputer z dostepem do medievala który po 3 minutach grania w medievala nagle wyłącza się , niestety dopóki nie wrócę do domu nie jestem w stanie robic tur , jedynie miałbym prośbę aby w mko 34 za mnie zrobił prefekcyjnie MG a reszta KO niech robią sojusznicy , z góry przepraszam za opóźnienia , ale nie włoze komputera do lodówki aby zrobic tury xD
-
Wolne w Rome KO II (bitwy na automacie):
- Kartagina, brak wojen, sojusz z Rzymem. Po więcej info do Markusa.
- Macedonia, ścisła unia z Grecją, PON chyba z Egiptem. Niedługo unia zacznie walki z Germanią i Rzymem. Po więcej informacji do kamilcha2 lub Krzywoustego (Grecja).
-
WYJAZD - Od 24 do 29 sierpnia nie ma mnie, dlatego prosiłbym następujące osoby o wykonanie za mnie tury
WKO 30 Mediolan - Domen
WKO 32 Aragonia - Seba
WKO 33 Szkocja - Avasil
WKO 34 Nowogród - Milanos
WKO 36 Kastylia - MG
MKO 22 Bułgaria - Mefisto
MKO 23 Aragonia - Zachar
MKO 26 Polska - Domen
MKO 32 Gruzja - Milanos
BC 17 Bizancjum - Adi
BC 18 Jerozolima - Domen
Tury które pojawią się dopiero 29 sierpnia prosiłbym już nie robić, bo już osobiście się nimi zajmę kiedy wrócę 30 sierpnia o 5 z rana 8-)
See ya ! Austria, nadchodzę !
-
Nie będzie mnie od dzisiaj do 31 sierpnia Proszę następujące osoby o wykonanie za mnie tur
-mko 34 - krzywousty
-mko 23 - mg
-wko 34 - mg
-wko 36 - mg
-
Ok, jestem znowu z Wami. Trochę się nie zgrałem z zastępcami ( co jest niestety w całości moją winą, może powinienem pisać do nich wcześniej niż na dwie godziny przed moim wyjazdem :D), więc tury trochę postały, ale już zrobiłem i teraz będzie sprawnie i na czas.
-
Reinstaluje system na kompie wieć zanim wszystko po instaluje może mi trochę zejść z czasem ,proszę o wyrozumiałość.
-
Przepraszam za opóźnienia, ale wypadły mi dwie osiemnastki na weekendzie i nie byłem w stanie. Dziś jeszcze umieram, więc za tury biorę się z rana.
-
k13 wolne Bizancjum sytuacja raczej dobra , wojna z Turcją , PON z - Antiochia (do 25, w tym 10 stalowych)
- Jerozolima (do 20, w tym 10 stalowych)
po hasło do ACN'a
wstawiam bo tura stoi od 11 sierpnia ....
-
Wolna Polska w mk30. Podobno jest jakiś bug, ale kij wie. Bardzo silna frakcja, mnóstwo wojska, sytuacja w miarę stabilna (mimo 3 przeciwników i tylko jednego sojusznika, Polska daje radę). Po hasło do mnie lub do adiego. Polecam doświadczonym graczom, bo serio da się coś jeszcze ugrać, ale trzeba sporo ogarniać.
-
Jaki tam bug :| To ze wojsko ma mniejszy ruch to nie bug wszyskie państwa tak tam maja taki region. A ze fortow nie postawisz wszedzie tam to tak samo ja w Trypolisie(kiedys ktos o tym pisał. Taki teren.
-
Z braku czasu a w niektórych przypadkach także chęci i / lub cierpliwości, prawdopodobnie oddam następujące KO:
MKO 26 - Dania (sytuacja znakomita: Litwa zniszczona, druga wojna już praktycznie wygrana, KO drużynowa też praktycznie wygrana)
MKO 23 - Węgry (sytuacja dobra: silne państwo, dobre sojusze i pakty o nieagresji, ale też silni przeciwnicy - Sycylia i niedługo Genua)
WKO 30 - Maurowie (bardzo bogate i dość silne państwo, sieć ścisłych sojuszy z kilkoma frakcjami, bardzo wyrównana wojna z drugą koalicją)
WKO 31 - Bizancjum (wielka potęga, ścisły sojusz z potężną Wenecją, sojusze z Genuą, Kijowem i Polską, pon z Litwą, frakcja toczy liczne wojny)
BC 18 - Makuria (wygrana wojna z Egiptem i ścisły sojusz z Jerozolimą, perspektywy dalszej ekspansji na północny-wschód i na północ)
Jeśli są jacyś chętni to mogą już dać znać. Później jeszcze potwierdzę, czy i które z tych KO oddaję.
Po szczegółowy opis sytuacji w wyżej wymienionych KO piszcie do mnie na PW lub na GG.
-
Oddam KO, niestety przeceniłem swoje możliwości a teraz na głowę spadło mi od groma nowych obowiązków.
WKO32 - Gruzja
Krucjata 13 - Bizancjum
WKO 35 - Bizancjum
MKO 27 - Francja
MKO 34 - Maurowie
MKO 35 - Dania
WKO 36 - Genua
MKO 32 - Kastylia
Po hasło informację i szczegóły proszę pisać na PW.
-
Przecież ten bug w mko30 i to rzekome 4:1 to tylko wymówka, żeby zrezygnować z KO która zaczyna się psuć :lol:
Wielu ludzi miało różne bugi i nikt aż tak bardzo nie płakał. W wk32 od ponad 10 tur mam tylko dwóch gienków i zero propozycji adopcji... to też strasznie utrudnia rozgrywkę, nie można ryzykować, nie można stawiać często fortów... co więcej, nawet jak rebeliancką armię pokonałem kapitanem, to nie dostałem propozycji adopcji...
-
To o czym mówisz Marat, to już bardzo poważne, szczególnie że nie wydaje mi się, abyś miał za mało prowincji... :shock:
-
bug czy nie, zastępca jest potrzebny. Państwem da się coś ugrać, tylko trzeba się dobrze postarać.
-
Pewnie, że zastępca jest potrzebny. A na razie to myślę, że ze 2-3 tury możesz wykonać ty. A nacja jest spokojnie do ogarnięcia i wojna do wygrania, także nie ma czego się bać, tylko brać.
Avasil, to już się zaczeło, jak jeszcze Maryniasz był z polskimi wojskami w Niemczech, także to już trwa na prawdę długo. No ale co na to można poradzić? Raczej nic, więc nie ma co płakać.
-
KIJÓW w WKO 36
Sytuacja naprawdę bardzo ciekawa, ponieważ państwo jest w kleszczach wojny z Madziarami i Litwinami. Sprawny dyplomata i generał potrzebny :)
Po hasło do mnie.
-
Dodam, że Kijów posiada sojusznika w postaci Nowogrodu, z którym Litwa również ma wojnę i odnosi sukcesy w walce z Danią. Z mojego punktu widzenia sytuacja jest bardzo dobra, dopiero początek kampanii, stracono jedynie Pińsk i możliwe, że Węgry zdobędą teraz Halicz, ale można wszystko zrobić. Zresztą jeśli ma to pomóc, to zawsze mogę się jakoś ugadać ;)
-
Wszystkie moje KO są do wzięcia, proszę o wyrozumiałość, padł mi dysk twardy (dlatego mnie tak długo nie było). Po hasła proszę się zgłaszać do MG poszczególnych KO.
Piszę z prawie czystego kompa. Nie będę instalować na nim Medka, gdyż planuje zmajstrować sobie nowy sprzęt, a tego się pozbyć.
Będę "nieobecny" jeszcze przez dość długi czas, przepraszam wszystkich za kłopot i proszę o wyrozumiałość.
PS. Bardzo bym prosił kogoś o zrobienie listy moich KO do rozdania, gdyż nie mam na to czasu osobiście.
-
Ty chyba jakis nie powazny jestes zeby za ciebie ktos jeszcze liste robil, masz niewiem 14-16 lat a co ktorys post to ze czasu nie masz a co ty rodzine masz na utrzymaniu??
-
Niestety przez ten tydzień anawet dłuzej nie bede mogl robic tur zbyt czesto a nawet w ogóle wiec prosiłbym aby te osoby co kiedys robily za mnie( w marcu) znow za mnie poklikały tury(oczywiscie jak ktos nie moze to nie, znajde kogos innego ;))
ROME I- Domen
Krucjata X- Pronoob
Krzyżaki 43- ProNoob
Mko21- Blackhand
Mko22- Mnil
Mko23- Blackhand/Domen
Mko25- Markus
Mko26- Domen
Mko27- Marat
Mko28- ProNoob
Mko29- ProNoob
Wko31- Janker/Avasil/Domen
Wko32- Mefisto
Wko33- (Tu na razie nic ale szukam)
Wko34- ProNoob
Wko35- Markus
-
Remo widać na prawdę "nie ma czasu", ko trzeba rozdać (wszystkich pewnie nie wypisałem, tylko te co pamiętam i miał w opisie)
WKO 35 - Szkocja (Chyba nie jest źle)
MKO 34 - Genua (Ciekawa wojna, w sojuszu z moim HRE, po szczegóły na pw)
MKO 32 - Genua (Chyba już do dogrania, frakcja raczej umiera)
MKO 33 - Litwa (W sojuszu z moją Polską, wojna z Kijowem, nie jest źle)
MKO 31 - Bułgaria (Chyba nic się nie dzieje póki co)
MKO 35 - Szkocja (Tu nie wiem co i jak)
BC 18 - Bizancjum
WKO 32 - Kastylia
W trybie pilnym na wko 35 potrzebny gracz, akurat jest tura, brać czym prędzej :D
-
Wracam do świata żywych, dzisiaj do późnego wieczora zrobie zaległości.
-
Mała korekta do porzuconych przez remo ko:
W mko35 grał HRE.
Właśnie jest tura tej nacji> polecam więc przejecie. Dopiero 4 tura. Nacja dość wysoko stoi w statystykach( zresztą już od samego startu 8-) )
-
Przepraszam ale bede musial zerzygnowac ze wszytkich KO do Lutego , poniewaz awaria komputera jest na tyle powazna ze nie da sie naprawic tylko musze kupic komputer , a bedzie to mozliwe w Lutym/Marcu takze do tego czasu wszytkie Kampanie moje sa wolne , a poniewaz pisze z telefonu nie moge napisac wszytkich moich Kampani , ale mam nadzieje ze wroce niedlugo , jak bede miec komputer to odrazu zglaszam sie tutaj , ale narazie musze pozostawic was , milo sie gralo , do zobaczenia w Lutym/Marcu