Re: Jeżeli teraz jest źle, to jutro będzie jeszcze gorzej
http://fakty.interia.pl/raport-zamieszk ... Id,1080489
George Soros- spekulant, członek Bilderbergu, główna postać złodziejskiej prywatyzacji Polski finansuje protesty na Ukrainie- i wszystko staje się jasne o co w tym chodzi ;)
Cytat:
Instytuty Społeczeństwa Otwartego
eheee :mrgreen:
http://wyborcza.pl/1,75478,15191536,Slu ... rcje_.html
czekam aż zakażą Polkom wyjazdu do przygranicznych klinik aborcyjnych albo jeszcze lepiej- zaczną prześwietlać macice na przejściach granicznych.
"Komisja kodyfikacyjna działająca przy Ministerstwie Sprawiedliwości przygotowała zmiany w prawie przewidujące już nie tylko pełen zakaz przerywania ciąży, ale również policyjne przesłuchiwanie kobiet po samoistnych poronieniach'' :)
na szczęście poza względnie bezpiecznymi metodami farmakologicznymi zostały jeszcze te domowe typu drut z wieszaka na ubranie lub po prostu urodzić, wrzucić do beczki, jeziora, lasu itd... Ostatni sposób najlepszy, bo nie usuwa się płodu, a urodzone dziecko już nie obchodzi ani państwa, ani obrońców życia. Niech roszczeniowiec sam sobie radzi, a nie wyciąga łapy po zasiłki!
Cytat:
Zamieszczone przez glaca
na szczęście poza względnie bezpiecznymi metodami farmakologicznymi
Co rozumiesz przez pojęcie "względnie bezpiecznymi". Bo każda znana mi metoda farmakologiczna powodująca poronienie i tak wymaga wezwania pogotowia, tak samo jak i metody domowe.
http://img2.demotywatoryfb.pl//uploa...jlqf0r_600.jpg
Normalnie jestem euroentuzjastą, ale to raczej kpina.
Do glacy: "Zauważyłem, że wszyscy zwolennicy aborcji zdążyli się urodzić" - Ronald Reagan
Od kiedy to bycie zwolennikiem prawa do aborcji równa się bycie zwolennikiem aborcji?
Cytat:
Zamieszczone przez Zakapior-san
Do glacy: "Zauważyłem, że wszyscy zwolennicy aborcji zdążyli się urodzić" - Ronald Reagan
Słucham? Wiesz jaka jest różnica między "można" a "trzeba"? Prawo do aborcji to nie to samo co przymus. Fakt, faktem, Polki emigrują do sąsiadów z południa, żeby poddać się zabiegowi. Zamiast uszczelnić granice, od razu powinno się dostosować nasze prawo do potrzeb współobywateli. A nie jak teraz - obojętne politycznie społeczeństwo siedzi i emigruje, a radykały z prawa mają więcej miejsca w Sejmie, niż wynika z proporcji w populacji. I analogia na lewicy. Dlatego trzeba głosować. Wybierać polityków, kandydować, słowem - organizować realpolitik, nie radykalny kabaret.
Wybaczcie, ale jeżeli ktoś jest na tyle upośledzony lub skąpy że nie stać go na zwykłe prezerwatywy powiedzmy za 8 zł to sorry, ale żadnego prawa za głupotę się mieć nie powinno. Chyba że dziecko może mieć wadę genetyczną czy też poród zagraża życiu matki oraz jest to przez gwałt (wtedy kula w łeb dla tatusia). Myślę że jest to najbardziej sprawiedliwe myślenie.
Oby Ci nigdy ta prezerwatywa nie pękła podczas stosunku z kobietą z którą nie będziesz miał zamiaru mieć dziecka...