Pola są, tak jak było wcześniej i widzę, że nie tylko mi się podobają :) . Sprawdziłem, że zmiana ustawień grafiki na najniższe nic nie zmienia w tej kwestii, pola są dalej. Być może po prostu mod ci je usunął.
Wersja do druku
Pola są, tak jak było wcześniej i widzę, że nie tylko mi się podobają :) . Sprawdziłem, że zmiana ustawień grafiki na najniższe nic nie zmienia w tej kwestii, pola są dalej. Być może po prostu mod ci je usunął.
Faktycznie są pola, w CiG najlepiej to widać w Italii północnej ;D Ale działają.
Więc problem leży w Dei, dzięki.
Może by napisać news, że DLC o Cezarze jest przez najbliższe dwa tygodnie dostępne na humblebundle za dolara:
I dodał coś o steamie - dlcki i gry z serii TW w promocji (ale nie wiem czy korzystnej).
Wiadomo może co dzisiaj Steam do Roma ściągał?
Łatka widmo ;D
Dodano brakującą jednostkę kawalerii z Kappadocji do rosteru Pontu oraz poprawili jakieś błędy na MAC'ach. Trochę lipa, że tyle czekania od patchu 15 i tak mała zmiana jest dalej traktowana jako "hot"fix. Tym bardziej, że wielu innych błędów nie ruszono, które zaprezentowano w patchu 15. Dużo głosów jest, że patch 15 był ostatnim z nowym contentem - od teraz już tylko balans i bugi będą łatane.
Pozdrawiam
Też słyszałem, że 15 miał być ostatnim z zawartością, a w 16 dostaliśmy DLC i FLC:D. Mi osobiście się wydaje, że jeszcze coś do Romka nam wpadnie. Nacje pustynne, Germanie i Brytowie mają potencjał, który szkoda byłoby zmarnować. Zwłaszcza, że trochę czasu temu ktoś wygrzebał jakieś nowe pliki dla Brytów. W tym przypadku widziałbym plemiona z Irlandii i Szkocji. Co do Germanów, to jeszcze Markomanowie, Cymbrowie i Cheruskowie powinni być grywalni. Nacje pustynne są w ogóle nie ruszone jako chyba jedyna kultura. Poza tym idealnie nadają się na komplet DLC + FLC, bo dzielą się na cztery grupy różniące się jednostkami (numidyjska, wschodnioafrykańska, etiopska, arabska).
Tak poza tym były jeszcze nowe ikonki do achievów z jakiejś kampanii greckiej, więc może też to jeszcze zobaczymy.
Do tego fajnie byłoby widzieć Etrusków, ale obawiam się, że raczej ich nie dadzą. Ostatnio żałuję też, że nie dostaliśmy Helwetów, ale na to to już prawie na 100% nie ma szans:(.
Zawsze jest możliwość że te wymienione rzeczy dodadzą w Attyli. Choć ja dalej czekam i mam nadzieje na Numidów.