Dawalem juz tego troglodyte. Serio, jakby niedawno z galezi zszedł. :lol:
Wersja do druku
Dawalem juz tego troglodyte. Serio, jakby niedawno z galezi zszedł. :lol:
Przecież Barcelona zawsze dostawała od Realu ( w ogóle hiszpańskie zespoły odpadały z nimi w LM ), więc Barcelonie nie daje większych szans. Real 10 LM ;)
Może i dostawała, ale Real dostanie wpierdy od Tottenhamu :lol:
ktoś już kupował bilety na ojro? 8-)
Przeciez Totenham jest słaby :shock: To, że pchnęli słaby Milan ( który gra bez pomocy, z przemeblowaną obroną i bez dobrego bramkarza ) stawia ich w roli faworytów? Poza tym, hiszpańskie zespoły graja bardzo dobrze z drewnianymi anglikami ;)Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Pierwszy raz słyszę, że Milan gra bez pomocy... Boateng, Flamini i Seedorf to moim zdaniem jedna z lepszych pomocy we Włoszech. Flamini jest raczej typem zawodnika, który gra defensywnie, Seedorf potrafi pięknie podac piłkę do kolegi, a Boateng jest zawsze na całym boisku. Teraz mają jeszcze Van Bommela i Emanuellsona ( szczególnie ten drugi jest wart uwagi ). Abbiati na bramce to też mocny punkt Milanu. W 1 meczu co prawda większośc czasu bronił Amelia, ale przy bramce Croucha nie miał szans na obronę. A w drugim meczu Tottenham bardzo dobrze zagrał w obronie przez co wygrał cały dwumecz :P .
Koguty będą ostro walczyc do końca w meczu z Realem i do ostanich minut będzie gorąco, choc niestety znowu błyśnie pewnie Benzema i Ozil i będzie po meczu.
Co do meczów Barcelony i Realu. Co to za różnica czy grają w LM czy w Lidze, skoro są tak samo zmotywowani skoro grają przeciwko sobie dwie największe drużyny w Hiszpanii ( i Barcelona najlepsza w Europie ) ? Nawet powiedziałbym, że bardziej będą chcieli sobie nawzajem dokopac w LM, więc Barcelona prędzej czy później ich rozbije :P.
:shock: Seedorf... jeden... z lepszych...? Krzyzak chyba rzadko oglądasz Serie A. Aby się nie rozpisywać powiem tylko, że parę kolejek temu Seedorfa jak schodził z boiska to własni kibice wygwizdali. Van Bommel też szybko złapał czerwo na początku swej przygody z Milanem. Ogółem Rossoneri są w przebudowie i jeszcze nie wszystkie trybiki w tej maszynie działają jak trzeba. No poszukują obrońców zatem niech to starczy za ocenę tej obecnej formacji Milaniu.Cytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
błahaha najlepszy w Europie to jest Inter LM i KMŚ ewentualnie Atletico M. :D ale nie Barca. Chociaż dla ciebie jako fana pewnie zawsze i wszędzie będzie najlepsza ale w takim razie co to argument w dyskusji :!: :?: :PCytat:
i Barcelona najlepsza w Europie
Ja niedługo 4 na mecz otwarcia ;)Cytat:
Zamieszczone przez pop517
Solve Lind
Co do Seedorfa. Przyznasz jednak mimo wszystko, że potrafi jednym zagraniem zadecydowac o wyniku meczu. Van Bommel jest znany z czerwonych kartek, ma respekt u zawodników i w sumie jest dobrym defensywnym pomocnikiem. Zawsze może go zastąpic wspomniany przeze mnie w poprzednim poście Flamini. Co jak co, ale linią pomocy Allegri może manewrowac na dużo sposobów.
Twoim zdaniem najlepszy jest Inter, który nie radził sobie z Bayernem w LM. Cóż, gdyby Ribery i kilku innych zawodników wykorzystało swoje sytuacje w 1 połowie meczu z Interem, to mielibyśmy dziś w cwiercfinale parę drużyn z Bundesligi. Sam zresztą napisałeś, że kibicujesz bardzo Interowi, więc nie pisz mi, że jako fan zawsze Barcelona będzie dla mnie najlepsza :P. Dodatkowo dodam, że kibicuję Milanowi i Arsenalowi. Barcelonę lubię oglądac, bo grają najlepszą i najładniejszą dla oka ( przynajmniej dla mnie ) piłkę.
Ten Seedorf o którym piszesz to przeszłość, dziś więcej psuje niż daje drużynie. Van Bommel ma respekt? Tego nie wiem, ale graczem jak dla mnie jest przeciętnym. Milan w tym sezonie ma świetne działa ale brakuje mu takiej spójności między formacjami i spokoju w defensywie. Przyszło kilku nowych graczy i jeszcze kilku zapewne dojdzie (np. Mexes do obrony) stąd uważam, że drużyna jest w przebudowie i nie ma co od nich cudów oczekiwać. A i bez tego w Serie A daje rade :DCytat:
Zamieszczone przez Krzyzak
Inter nie radził sobie z Bayernem? Bo ja wiem... Męczył się, ale przeszedł :D Czyli sobie poradził. Reszta to twoje gdybanie co by było gdyby. Taki płacz nad rozlanym mlekiem.
Kibicuj komu chcesz, nie wymagam w tym obiektywizmu, zwracam Ci tylko uwagę, że Barca nie jest obecnie najlepszym klubem w Europie :) Co jest faktem. Może być dla Ciebie najlepsza, ale to inna para kaloszy.
Jako fanowi Milanu życzę Tobie (i Sobie :) ) emocjonujących Derbów Mediolanu, a te nadchodzą wielkimi krokami :) Dla mnie zwycięzca tego meczu powinien mieć tytuł i żeby nie było nie stawiam Interu w roli faworyta.
Pozdro!