Zapomnij o tym, drzewko i inne bajery są po to byś kupił Atyllę. Na Rome II już się obłowili, a klient ma kupować ich kolejne gry.
Wersja do druku
Zapomnij o tym, drzewko i inne bajery są po to byś kupił Atyllę. Na Rome II już się obłowili, a klient ma kupować ich kolejne gry.
Nadzieja umiera ostatnia...
Też w to wątpię. A szkoda, bo nie wiem jak dla Was, ale dla mnie straszną frajdą było zwłaszcza w pierwszym Romku oglądanie rozrośniętego drzewa rodowego.
Ale, takie prawa rynku.
Problem jest taki że dużo bardziej podobają mi się czasy podstawek (Empire/Rome2) są ciekawsze i lepiej je znam, niż dodatków (Attyla/Napoleon).
Posiadałem moda DeI i teraz nie mam nazw budynków, jednostek i frakcji w kampanii imperatora ( chyba tak to można powiedzieć ) jednak w głównej wszystkie napisy są ( tylko nazwy jednostek są zmienione na łacińskie ). Czy ktoś może wie jak to naprawić ? :P
@UP
Było już o tym.
Musisz wgrać spolszczenie moda DeI ze strony twcenter. Poszukaj.
Aha - usuń poprzednią wersję spolszczenia bo nie będzie hulało poprawnie.
Zapowiadano jakieś DLC po Gniewie Sparty?
Mało Ci? :twisted: Za miesiąc będzie nowe DLC. Do Attyli.... A potem kolejne i kolejne....
No cóż Gajuszu, nie każdy planuje zakup Attylli i niektórzy nadal by chcieli, aby jeszcze wychodziły DLC do Rome II :)
Żartuję, ja też liczę. ;) I tak mam zaległe do kupienia dwa ostatnie DLC-eki (Kolonistów i Gniew). Ale z tym na wiosnobranie poczekam.