U mnie z Kolei jest problem z uruchomieniem gry.Gdy włączam Bellum Crucis 7.exe wyskakuje okienko z Advanced BAT to EXE Conventer. Czy zna ktoś na to jakiś patent?
Wersja do druku
U mnie z Kolei jest problem z uruchomieniem gry.Gdy włączam Bellum Crucis 7.exe wyskakuje okienko z Advanced BAT to EXE Conventer. Czy zna ktoś na to jakiś patent?
Powinno wyskakiwać, po około 30 sek mod odpali, jeśli nie coś źle zrobiłeś.
Wersja 7.0 nie wymaga 6.3?
Jest oddzielna, mimo to polecam 6.3.
Z tego co widzę wersja 7.0 ma dużo bugów. 6.3 Też ma ale o wiele mniej.Już wolę zagrać w 6.3 .
Witam, mam dość nietypowy problem. W moda gram po raz pierwszy, zainstalowałem wersję 7.0 z bugfixerem i spolszczeniem z linków podanych na forum.
Jednak po jakimś czasie nieustannie, w czasie bitwy wyskakuje mi okno z informacją w stylu "Starczy tego grania, psa wyprowadź i śmieci wywal". W innych modach nie ma tego problemu, więc ktoś pozwolił sobie na jakiś żarcik w spolszczeniu, początkowo mnie śmieszył, ale teraz nie mogę sobie pograć, bo co rusz mnie wyrzuca na pulpit. Czy ktoś wie o co tu chodzi i jak się tego pozbyć?
Fakt to żarcik, ale nie ma on wpływu na grę, po prostu zastąpiono stary nudny "medieval napotkał..." właśnie takimi humorystycznymi tekstami, więc po prostu spotykasz stary, znamy wszystkim graczom błąd, ino tekst komunikatu masz inny. Podaj treść pliku z folderu logs.
Przynajmniej teraz wiem,że to błąd, a nie zabezpieczenie przed graniem bez przerwy :) Podaje linka do pliku, bo niemały jest:
http://przeklej.org/file/KYudS6/system.log.txt
W pliku BellumCrucis7.cfg w katalogu głównym moda, jest linijka:
[log]
to = mods/BellumCrucis7/logs/system.log.txt
level = * system (albo coś innego)
zmieńcie na:
[log]
to = mods/BellumCrucis7/logs/system.log.txt
level = * error
dokonaj tej zmiany, wtedy plik będzie mniejszy i z samymi błędami tylko, bo przez ten podlinkowany to ciężko się przekopać
Cześć. Ze strony http://przeklej.org usunięto wiele plików do BC i submodów jak np EDU Kama, Longer Assimilation. Skąd mogę je teraz ściągnąć ?