Konnicy nie szkol z piechotą równocześnie bo wtedy często nie działa doszkalanie bez względu na zbudowane poziomy budynków.
Wersja do druku
Konnicy nie szkol z piechotą równocześnie bo wtedy często nie działa doszkalanie bez względu na zbudowane poziomy budynków.
Nie wiem czy to błąd związany z megasubmodem czy z wersją podstawową ale księżniczki nie mogą wyjść za mąż za króla i następcę (oczywiście niespokrewnione z nimi)
To raczej z Bellum samego, trzeba dyplomatę i z obcą księzniczką takich żenić, księcia i króla znaczy.
Te szkolone przez nas mogą tylko za naszych gienków wychodzić lub gienków innych nacji. Obcego króla lub księcia może poślubić tylko taka która pojawi się z urodzenia, a nie ze szkolenia.
Wiem, ale taka z urodzenia, ale z innej gałęzi rodu też nie może wyjść za mąż za króla czy dziedzica.
http://zapodaj.net/72f343fa69abc.bmp.html
Maksymalna liczba ludności wynosi 324 000 ~ :D
Skomunikowałem się z Mr. Crow (współtwórca moda) w sprawie tej konwersji Litwinów i powiedział że jest błąd, powinno być barons a nie saxons, ale zapewnił że konwersja i tak będzie miała miejsce, tylko opcja z 55% chrystianizacją odpada w tym przypadku.
To graj dalej do chrystianizacji Litwy. :D
A potem Unia Polsko-Litewska :)Cytat:
To graj dalej do chrystianizacji Litwy. :D
Czy jest jakiś sposób na zawarcie pokoju w sytuacji gdy ogołociłem egipt do jednej prowincji ? Nie chcą zawieszenia broni i za parę tur przyłażą z armią złożoną z kilku jednostek. No takie zawracanie tyłka.