Techniczny:
Można w sumie faktycznie przystopować bo za szybko to leci a potem się lipnie gra.
Wersja do druku
Techniczny:
Można w sumie faktycznie przystopować bo za szybko to leci a potem się lipnie gra.
Kielon
To Wy sobie z tyłu stójcie ja idę tłuc nomadów, nie po to wcześniej patrol ratowaliśmy coby teraz łachmaniarze ich wycięły w pień
Techniczny
Walczę z przodu, osłaniając druida i maga, Człowiek z żelaza aktywny.
Co do przystopowania to ok, narzućmy ramy czasowe kiedy wszyscy będą i gramy tylko przy pełnym składzie
Angus:
Druid znów zniknął. Nie reagując na ewentualne przekleństwa drużyny niewidzialny przemienił się w nietoperza, wzbił się w powietrze i poleciał na mur twierdzy starając się wybrać wolne od ludzi miejsce, takie by widzieć wejście do fortu. Odmienił się w człowieka nadal nie zdejmując z siebie niewidzialności. Czeka aż nomadzi zejdą z koni by szturmować fort, wtedy rozpęta im piekło.
Techniczny:
Pioruny kuliste za 5 PM, ale dopiero jak nomadzi oddalą się od koni. Do tego czasu niewidzialność na murze.
Druid wyleczył jeszcze jedna lekką ranę pierwszego dnia. Drugiego wyleczył albo 3 średnie, albo 6 lekkich w następującej kolejności: generał, Hasan, elf, Mehir.
Ognista sieć to unieruchomienie ofiary siecią (ofiara opleciona nią jak baleron). Jak ofiara zacznie się ruszać, razi ją ból jakby się paliła i dostaje obrażenia od ognia. Jak ofiara jest nieruchomo, to się nic nie daje.
Ochrona podwyższa obronę maga przed ciosami fizycznymi. Pewno masz wliczone w narracyjne obrona bez ochrony i z nią.
W tym tygodniu jestem na dłużej tak od 18:30 do około 22:00. Oprócz weekendu, bo w sobotę już wyjeżdżam i nie będzie mnie aż do wtorkowej nocy.
Techniczny:
Proponuję w godzinach 20-23. Może być?
Isterin
Techniczny
Trzyma się z tyłu i ostrzeliwuje przeciwników.
Ja tak 18-21 w dni powszednie.
Techniczny
Mi od 18 do 22:30 pasuje, jest Nas sporo to warto takie ramy ustalić
Techniczny:
Ja dzisiaj i jutro jestem dostępny od 18:30 do 23 w potem w święta cały dzień praktycznie nie licząc nocy więc mi w takich godzinach odpowiada
Techniczny:
Sztywne ramy muszą być. Ustalmy że zaczynamy o 20 i tyle. Żeby nie było sytuacji że np. taki ja przychodzę po służbie a tu czeka na mnie 10 stron...
Techniczny
Przecież ustalamy, większości się pokrywają tak między 18, a 23xD
Techniczny : nom xd