viewforum.php?f=398 SS 6.3 potem na to 6.4 i na czyste SS 6.4 Submod Battle for the Baltic, mapka ogromna ale tylko frakcje bałtyckie + Mongołowie taka Teutonic na maksa. Link do submoda w ostatnich postach w temacie o Stainless steel.
Wersja do druku
viewforum.php?f=398 SS 6.3 potem na to 6.4 i na czyste SS 6.4 Submod Battle for the Baltic, mapka ogromna ale tylko frakcje bałtyckie + Mongołowie taka Teutonic na maksa. Link do submoda w ostatnich postach w temacie o Stainless steel.
Eras Total Conquest. Nie ma to jak mapa świata i państwa od Japonii po Indian Ameryki Środkowej, od Norwegii po Zulusów. :P
kiedyś przeglądając tematy o modach natknąłem się na mod, który przenosi gracza na Bliski Wschód, część Afryki, Indii i Azji Środkowej. Było tam wiele egzotycznych frakcji, arabskich, afrykańskich czy hinduskich. Nie zainteresowałem się wtedy nim zbytnio, jednak teraz naszła mnie ochota by w niego zagrać. Jednak nie mogę go nigdzie znaleźć. Nie pamiętam jak się nazywał, wiem jedynie że nie był to mod Orient und Okzident. W niemieckim modzie jest spora część Europy, a w modzie którego szukam była jedynie jej cząstka. Mapa kampanii obejmowała tereny od Konstantynopola po Delhi i od Transoksanii po Etiopię.
Proszę, powiedzcie mi jak znaleźć tego moda!
viewtopic.php?f=372&t=215Cytat:
Zamieszczone przez doliwaq
W jakim modzie wojska Bizancjum są najwierniej odwzorowane? Ich armie bardzo podobały mi się w Bellum Crucis, ale może w jakimś innym modzie są jeszcze lepiej odtworzone? Może jest jakiś mod skupiający się głownie na Bizancjum?
Primo - taki temat już istnieje. Wpisuję na moją czarną listę, jeśli złapią ponownie na czymś, to wstawią ustne ostrzeżenie. Tyczy się to Was obu - HellVard, doliwaq.
Secundo - Eras Total Conquest, musisz tylko pogrzebać za odpowiednią kampanią.
Widziałem kiedyś temat o nowym, historycznym roosterze dla Polski pod Medka2, była tam masa ciekawych screenów i co najmniej kilkustronicowa dyskusja, jakiś obeznany w temacie użytkownik doradzał tam autorowi tych jednostek. Teraz nie mogę go nigdzie znaleźć, coś się dzieje z tym projektem, ktoś kontynuuje nad tym prace?
Witam.
Poszukuje moda, do podstawki który naprawdę poprawią sztuczną inteligencję przeciwnika, to raz a po drugie szukam jakiegoś który powiększa mapę o nowe prowincje i miasta... Bardzo by mi zależało aby te modyfikacje były po polsku :)
Pozdrawiam.
Witam
Poszukuję linków (oczywiście aktywnych) do moda "Deus Lo Vult", z linków w temacie tego moda nic nie można zassać.
Pozdrawiam
Bezskutecznie poszukuję moda, który zawiera frakcje z podstawki i Kingdoms, nie potrzebuję większej mapy ani dodatkowych prowincji i jednostek poza tymi z Królestw i nie ma bugów takich jak Kingdoms Grand Campaign Mod.