ja chce niemiecką E-serię!!!!!! E-100 mójci ON!!!
Wersja do druku
ja chce niemiecką E-serię!!!!!! E-100 mójci ON!!!
W ramach ogloszen parafialnych , to w półfinale USC (Ural steel championship - miedzynarodowy turniej wota serwerów US RUS i EU) dokładniej w lidze Champions (do 8 tieru) już napewno są 3 Polskie drużyny (na 4:P) więc naprawde dominację mamy. (Dla ciekawych , Black Devils (jestem tu! :D ) , Piraci i Gofery)
Również 3 Polskie składy są w lidze Absolute (do 10 tieru )w półfinałach : 1SBP (klan mossina) , piraci i oczywiscie 1stPAD
w lidze do 6 tieru (juniors) w półfinale są 2 zespoły, 1st PAD i piraci znowuż.
Piraci to międzynarodowy :roll: a to że kilku halfiko lubych jest tam to nie znaczy, iz jest to klan PL ;)
Mossin jest piratem, swiat sie konczy... :cry: :cry: :cry:
Raczej Sarmatą... Kupuje ktoś pre-ordera? Ja sobie walne premium na miesiąc tylko, co by szybciej dojść do miodnych czołgów ;)
Przeciez wiem, sprawdzalem twoja czujnosc
Marat, ja mam chrapkę na nową M6, a wiesz ile ona kosztuje? ;) Nie wiem, czy wiesz, ale w następnym patchu, w tym z realisu, będzie zaimplementowana możliwość przesyłanie złota między graczami. Jest to równoznaczne z zrzuta kilku osób na jeden pakiet a potem przesył golda. Jeżeli ktoś zainteresowany proszę PM.
Nie interesowałem się ostatnio tak jak kiedyś, więc nie wiedziałem o tym. Jeżeli tak to świetnie, ja jestem chętny. Podaj mi najlepiej gg na privie.
NO to widzę, ża turniejem w Moskwie zawładneli Polacy. Z Europy wyszedł kolejno:
T6 - 1stPAD
T8 - Pirates - sporo Polaków
T10 - 1SBP - Duma mnie rozpiera :D
Jak będą jakieś filmiki z finałów, to podrzuć ;)