Rodzine Borgiów dopiero zaczynam. Wg mnie zapowiada się ciekawie.
Wersja do druku
Rodzine Borgiów dopiero zaczynam. Wg mnie zapowiada się ciekawie.
Możecie się ze mnie śmiać i szydzić, ale obejrzałem dopiero teraz wydany w 2008 roku Generation Kill i mówiąc szczerze jestem oczarowany. Czym? Klimatem, dialogami, scenami walki, całkowitym brakiem poprawności politycznej. Czego można więcej wymagać od serialu wojennego? :) Normalnie czuję, że ja tam jestem z tym marines w Iraku :mrgreen:
http://www.youtube.com/watch?v=Uw9PivdP6mg
Kto jeszcze nie oglądał tego serialu lub o nim nie słyszał to polecam absolutnie! :)
Wiem, że tego nie powinienem robić, ale jakoś mimowolnie porównuje go do naszej Misji Afganistan :P
Ostatnio zacząłem oglądać serial Czas Honoru. Jak dla mnie, dość ciekawy serial (mimo wielu niehistorycznych faktów) z ciekawymi wątkami postaci. Czekam teraz na sezon 6, lecz bardziej na 7 (z racji powstania warszawskiego). Pomijam fakt, iż Niemcy mówią polskim głosem, w końcu to tylko Polacy grają w tym serialu.
Ja zacząłem Supernatural i bardzo fajna rozrywka dla każdego, kto lubi niewymagający miks mitologii, legend i potworów. ;)
Supernatural jest rzeczywiście przyjemnym tytułem, lecz po jakimś czasie kiedy to Dean i Sam na przemian wracają z zaświatów robi się nudnawo ;)
Zgodzę się z przedmówcą.
Jak dla mnie, najlepsze były wcześniejsze odcinki, w których bohaterowie jeździli po kraju i unicestwiali przypadkowo spotkane demony. Później zrobiło się nudno, gdy wszystko dotyczyło żółtookiego demona itd.
Dlatego też przerzuciłam się na serial "Grimm". Polecam również "Mentalistę" i "Haven".
Supernatural tak jak mówicie początek świetny, późnie trochę obniża loty.
Jeśli chodzi o mnie to (uwaga spojler :D) [spoiler:1bf46vpb]anioły trochę ratują sytuację ;)[/spoiler:1bf46vpb] no i strasznie zmarnowali wątek (kolejny spojler :D) [spoiler:1bf46vpb]lewiatanów, miało to spory potencjał, ale ten sezon jest jak dla mnie najsłabszy[/spoiler:1bf46vpb]
To ciekawe co mowicie, bo jak na razie spotkalem się głównie z opiniami odwrotnymi - że im dalej, tym lepsze. Swoja droga bierzcie swoje wypowiedzi w spoilery, tak jak przedmowca, bo wcale nie chciałem czytac niektórych spoilerów.
Czy otworzyłeś spojlery AleCzemuNie? :D
Pewnie, że nie, nie jestem masochistą. :p