Możesz grać. I w takim razie byłoby super jakbyś mógł kliknąć za papiestwo i Anglię w wko33(zaatakowałem ją, zostały jej bodajże 1-2 tury życia, ale gracz zniknął :/) ;)
Wersja do druku
Możesz grać. I w takim razie byłoby super jakbyś mógł kliknąć za papiestwo i Anglię w wko33(zaatakowałem ją, zostały jej bodajże 1-2 tury życia, ale gracz zniknął :/) ;)
Raczej stchórzył :D
Mam nowe gg jak coś bo starego odzyskac nie moge
mko23, Całkowita wyjebka Domena na system, porzucenie ko... Problem ze tura stala ze wzgledu na decyzje mg a teraz stroi od 10 dni... i z tekstem do sojusznika... a pytknij se... no kuzwa... zacznijmy robic porządki.
Maryniasz, tura w WKO 30 stoi od 2 września (a ruszyłeś dopiero wczoraj, 23 września), a zgłaszasz innych na CL :?:
Ja nie miałem dostępu do Medka bo jestem na wyjeździe, już pisałem o tym. Ty za to opóźniałeś bez powodu (chyba) 3 tygodnie w WKO 30.
MKO 23 stoi dopiero kilka dni, a nie 3 tygodnie - jak na obecne realia i tak jestem "szybki Bill" pod tym względem. Wszystkie KO stoją...
OK. Zgłaszam Maryniasza na CL - całkowita wyjebka w WKO 30 (tura stała trzy tygodnie).
W "Poszukiwanych zastępcach" zgłosiłem chęć oddania kilku frakcji, więc żadne porzucenie.Cytat:
porzucenie ko...
Gdyby MG decyzję podjął od razu a nie po 10 dniach, to ja bym swoją turę zrobił 4 - 5 września, bo wtedy jeszcze miałem dostęp do Medka.Cytat:
Problem ze tura stala ze wzgledu na decyzje mg a teraz stroi od 10 dni...
Tak to jest, że to działa jak domino - jeden opóźni to potem każdemu się w kalendarzu przesuwa wszystko.
Nie jestem MG wiec nie wiem. Sorry ale nie mialem ostatnimi czasu robic tur, Obrona pracy, kawalerskie, trzaskanie butelek, wesele. I tak staram sie nadrabiac jak tylko moge, kiedy tylko mam chwile to siadam i robie, tak jak teraz kiedy probuje zrobic porzadek. za to ty siedzisz na forum codziennie i pierdolisz glupoty w rożnych tematach jak ten teraz a ko dalej nie ruszyles. Stad twoje zgloszenie.
Co najlepsze ja mialem robic tury za meffa gdzie moglem a leff za mnie wypalo tak ze obu nas nie bylo...
Jeśli 6 i 11 września, 13 września, 19, 20 i 24 września to jest "codziennie", to ja jestem prezydentem.Cytat:
za to ty siedzisz na forum codziennie
Poza tym w większość tych dni wchodziłem na forum tylko na chwilę (dzisiaj na dwie chwile bo teraz i w południe).
Ile razy mam powtarzać, że nie miałem Medievala (a internet miałem).Cytat:
pierdolisz glupoty w rożnych tematach jak ten teraz a ko dalej nie ruszyles
Proponuje Rafaello na CL.Kompletnie olał wko36 i inne KO.
Mizutsu za całkowite olanie KO.
Proponuje kamilcha2 na drugą część za całkowitą zlewke na KO.Mitzusu za porzucanie KO :
- Mko27 Francja
- Krucjata XIII.
i wiele innych.
I Rafaello powód :
Totalna zlewka na Wko36 (porzucenie frakcji) i innych KO jakie posiada/posiadał.