Furiusz- sympatyczny użytkownik, bardzo zorientowany, jeśli chodzi o historię, czasem jego pomoc w tej dziedzinie jest nieoceniona.
Wersja do druku
Furiusz- sympatyczny użytkownik, bardzo zorientowany, jeśli chodzi o historię, czasem jego pomoc w tej dziedzinie jest nieoceniona.
Wiktor_Lechki -wielbi metal, konfederacyje i mimo że prawie codziennie się z nim o coś kłócę nic więcej o nim nie wiem.
Brzmi jakbyś pisał o fanie Manowar xDCytat:
Zamieszczone przez Thrakburzum
Kiedy się ze mną kłóciłeś, bo nie przypominam sobie?? : PCytat:
Zamieszczone przez Thrakburzum
Może inaczej to ujmę mamy różne zdanie na temat np Manowara czy Analogs, Big Cyc i to często.
Matavallredtharbum
Użytkownik znany w szerszych kręgach jako nickoterminator,prawdopodobnie to on wypędził Galla z forum przyprawiając go o złamanie psychiki.
Furiusz - najprawdopodobniej student archeologii. Wykazuje się sporą wiedzą i erudycją. Lubi dyskusje historyczne, polityczne i światopoglądowe. Jeden z tych użytkowników, z którym można podyskutować trzymając się pewnych zasad metod dyskusji. Sam w dowodzeniu stara się przestrzegać metod naukowych. To wszystko oraz oryginalne zainteresowania sprawiają, że wnosi on sporą dawkę wiedzy do forum. Użytkownik niestety nerwowy, przez co potrafi wprowadzać zamieszanie swoimi postami w drażliwych sprawach, co na szczęście nie zdarza się w dyskusjach wyżej wymienionych.
Albo Furiusz coś napisał, lecz usunęli mu posta, ale popełniłeś małą gafę :D Ale żeby nie było:
Rapsod - Student bądź były student Socjologi, wydaje mi się, że ma ok. 25 - 30 lat. Nie udziela się szczególnie często w tematach nie związanych z total war, przynajmniej ja dość rzadko czytam jego posty w agorze czy tawernie. Inteligentny i kulturalny, z racji swojej "profy" ładnie operuje statystykami dotyczącymi różnych sfer życia ludzkiego. Zdrowa osoba, udzielała się w temacie "miss świata" :mrgreen:
Dlaczego?Cytat:
ale popełniłeś małą gafę
Nad Tobą pisał Fallen, nie Furiusz ;)
Ale ostatni opisu (a nie ,,opisu") forumowicza dokonał Furiusz.