Jak nie pomoże to wprowadź armię na statek przez port.
Wersja do druku
Jak nie pomoże to wprowadź armię na statek przez port.
Witam, ja mam taki problem z ETW, ze podczas uruchomienia gry gdy pojawaia sie ekran "powitalny" etc. gra mi sie poprostu zawiesza, jedyna rzecz jaka dziala to reset kompa, tyle h instalacji, a juz 3 razy przeinstalowywalem, 3 jakies aktualizacje zrobione, sprawdzalem spojnosc plikow i nadal to samo, zawias przy ekrannie startowym gry;/ Moze ma ktos jakis pomysl jak ja wkoncu uruchomic??
A twój komputer spełnia wymagania gry ? Zrób jeśli nie robiłeś wszystkie aktualizację sterowników od karty graficznej, directx itp.
Lipa, zaktualizowalem sterowniki karty graficznej, direct X i nic, dalej komp sie zawiesza na ekranie startowym gry;/ A komp spełnia, Crysis 2 smiga a ETW nawet wystartowac nie chce:/
Pliki na płycie nie są uszkodzone albo coś ? Jak tak to wymień grę. Możesz sprawdzić na innym komputerze czy działa ale to byś musiał na tym samym koncie instalować.
Raczej pliki na plycie nie sa uszkodzone bo 2 razy instalowalem ETW z plyt, a za 3 razem juz sie poswiecilem i ze stema instalowalem bez plyt, wiec to raczej nie to. Podczas ekranu startowego laduje do pewnego momentu a potem zawias. Juz nawet kombinowalem zeby cracka wrzucic i sprobowac tak odpalic:D a z ciekawosci sciagne demo i zobacze czy tez tak bedzie czy moze odpali...
To może jakiś program koliguję z ETW. Spróbuj wyłączyć programy np. antywirus itp. Nie wiem czy pomoże.
u mnie tradycją jest, że jak coś nie idzie czy się zawiesza to winowajcą był antywirus/firewall, który w tle zamiast na wierzchu wyświetla komunikat z zapytaniem o blokadę gry czy też odwrotnie.
Warto byłoby także posprawdzać czy popierdółki takie jak NET framework i inne syfy poinstalowane, dać grze zainstalować to co potrzebuje ewentualnie.
Wielce szanowni forumowicze
Zwracam się z ogromną prośbą o pomoc. Od jakiegoś czasu nie mogę grać na swoim komputerze w żadną z gier TW przez STEAM.
W momencie gdy nie mam podłączenia do internetu wyskakuje komunikat o błędzie o następującej treści:
"Nie mozna nawiązać połączenia z siecią Steam. Tryb
Offline jest niedostępny, ponieważ na tym komputerze nie zapisano informacji o koncie.
Nie będzie mozna używać Steam, dopóki nie uda się połączyć ponownie z siecią STEAM.
Jak zrobić, żeby można było tak jak kiedyś grać offline bez konieczności połączenia z netem....???
Pomocy!
Musisz kupić grę.
Ja mam problem ze spolszczeniem, zainstalował DMUC, który znudził mi się po paru dniach. Odinstalowałem go i zacząłem grę od nowa. Po polsku mam tylko interfejs i porady, reszta jest po ang. Odinstalowałem grę i zainstalowałem ponownie, dalej ten sam problem :evil: