Temat musi zostać zresetowany i powinno być tylko możliwe dodawanie benchmarku z gry i specyfikacji kompa i tyle.
Wersja do druku
Temat musi zostać zresetowany i powinno być tylko możliwe dodawanie benchmarku z gry i specyfikacji kompa i tyle.
Tyle ze ten benchmark jest ponoc nie miarodajny.
Wlaczcie bench i fraps jednoczesnie,u mnie fraps pokazuje wiecej.Na extreme pkazuje mi 45-60,w realnej bitwie mam 15 w zblizeniach,na wszystkich ustawieniach,oprocz niskich.
Spróbujcie sobie odpalić bencha na tych samych ustawieniach 5 razy - za każdym razem inny wynik :D
intel i5 m450 2,4ghz, 4gb ram, win 7, nvidia geforce GT 425M 1gb, będzie grało czy trzeba zainwestować w sprzęt?
pomoże ktoś??
Wczoraj wygasla mi licencja na antywirusa i ten przestal dzialac akurat jak gralem w Rome. Powiem tak...momentalnie zniknely wszelkie przyciecia na mapie kampanii. Gra chodzi teraz na moim sprzecie mega plynnie.
jaki antywirus?
To że ci licencja wygasła nie powinno na niego rzutować oprócz tego że będzie brak aktualizacji definicji.
Cytat:
Zamieszczone przez kraven2000
Sugerujesz, że coś tak banalnego jak wyłączenie antywirusa poskutkowało przyspieszeniem gry? Jak wrócę z pracy muszę przetestować :) Chociaż biorę pod uwagę, że to raczej mało prawdopodobne:)
Jest to prawdopodobne, wszystko zależy od tego jaki to antywirus i jak został skonfigurowany. Jeśli ustawiliśmy, żeby na bieżąco skanował wszystkie pliki jakie są wczytywane, to nie dziwota, że komputer działa wolniej, wiatraki wyją, a młodszy brat przymierza się do smażenia jajek na procesorze. ;)
Nie przypominam sobie bym ustawiał tak swojego antywirusa, ponieważ bym się pewnie zajechał na amen przy każdej czynności ale tak czy siak, sprawdzę jak to cudo chodzi bez niego:)