Już kiedyś, o tym napisałem, na starym forum, całe srodowisko piłkarskie, i wcale to nie dotyczy, tylko i wyłącznie władz PZPN-u, jest skorumpowane...Ktokolwiek z forumowiczów, był na meczach w niższych klasach rozgrywkowych, to wie, o czym teraz napisałem...Z kim np. sędzia przyjechał, z kim nie patrząc na kibiców wita się i uśmiecha, wynik już jest znany :evil: Patologia dotknęła wszerz i wzdłuż struktury piłki nożnej...Póki państwo łożyło na szkolenie młodych, póki były pokolenia Lubańskich i Bońków, to było cicho, ale wyschło źródło sponsoringu, najlepsi od 1992 roku, piłkarze, po kryminalnej decyzji, nieżyjącego poprzednika Listkiewicza, Dziurowicza, gremialnie wyjechali z kraju, i wyjeżdżają do dzisiejszego dnia, drenaż ligi jest na maksa :evil: ..itd...itp...Boniek, który chwali się swoim stopniem znajomości z Platinim, kłamie, albo sam jest umoczony, jeden telefon, przy takich koneksjach i pozamiatane by było...A, tak mamy syf, dlatego jestem przekonany, że jeżeli nie przyjdzie jakiś w końcu normalny, z jajami min. sportu, to nic się nie zmieni...Cytat:
Zamieszczone przez Romanos
Ciekawa sprawa, trzeci minister sportu umoczony? Przypadek? Niektórzy, dziennikarze, przewidywali taki scenariusz, gdy Drzewiecki wziął się za mafiosów z PZPN....