To czemu od razu nie poszedł? :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez cezar91
btw za 20min zaczyna się najlepszy mecz ćwierćfinału, którego oczywiście nie obejrzymy (no chyba, że jesteś gejem, albo posiadasz N sport) :D
Wersja do druku
To czemu od razu nie poszedł? :twisted:Cytat:
Zamieszczone przez cezar91
btw za 20min zaczyna się najlepszy mecz ćwierćfinału, którego oczywiście nie obejrzymy (no chyba, że jesteś gejem, albo posiadasz N sport) :D
No to Manchester w finale z jakąś hiszpańską drużyną.
jes jes jes :twisted: Arrivederci Chelsea :D
No i znowu Chelsea ma pecha :( Już przed sezonem przeczuwałem, że może mieć takie słabe wyniki. Gwiazdy się wypalają, a w zamian kupuje się Torresa, który jeszcze przed przejściem do Chelsea grał już padakę.
Pozostaje mi kibicować w tej edycji LM Realowi. Kolejny zasłużony klub, który odpadał przez lata w tych rozgrywkach. Po przyjściu Special One widać, że ten zlepek indywidualności ma ręce i nogi.
Yeah, Manchester teraz będzie miał taki nawał meczy, myślę że ok 9 w ciągu najbliższych 30 dni :) NA pewno stracą jakieś punkty w PL.
dobre wyniki dzis ;) i ciekawa brama Ronaldo, hehe. no to licze, ze Schalke pyknie Manchester bo mam alergie na ta druzyne.
http://www.ligamistrzow.com/aktualnosci/16461.html
Jak, kupi to chyba dobrze, będzie kasa na transfery. Fabregas i tak zostanie, bo wie, że jest potrzebny i w następnym sezonie Arsenal zdobędzie komplet pucharów 8-)
Całe szczęście nie tylko Arsenal się wzmocni 8-) Fabregas jest potrzebny Arsenalowi, ale on sam nie potrzebuje Arsenalu, który od wielu lat nic nie zdobył.Cytat:
Zamieszczone przez OskarX
http://www.realmadrid.pl/index.php?co=a ... i&id=33804
Także niekoniecznie zostanie z Kanonierami.
Kroenke pakiet kontrolny przejął już 4 dni temu(62% akcji), ale Usmanow (drugi akcjonariusz) nie ma zamiaru sprzedać mu swoich. Z tego moga wyniknac tylko jakies nieprzyjemne spory i moga sie odbic na wynikach. A nawet jeśli Fabregas przeszedłby do Realu za jakieś 40-50 mln to bym się nie obraził :P Wenger ma taką smykałkę, że za ta kase znalazłby 3-4 wartościowych piłkarzy.