A tak wszyscy już psy wieszali na Bakero. A Lech mimo kryzysu jest w grze o pudło. A nawet może jeszcze być wice-mistrzem jak się postara. :D
Wersja do druku
A tak wszyscy już psy wieszali na Bakero. A Lech mimo kryzysu jest w grze o pudło. A nawet może jeszcze być wice-mistrzem jak się postara. :D
Bo Bakero nic specjalnego nie zrobił. Zieliński moim zdaniem lepiej prowadził Lecha, ale niestety Polskie drużyny mają to do siebie, że lubią się wymieniac trenerami co pół roku. Wygrywanie w Lidze Europejskiej było także głównie zasługą Zielińskiego. A w lidze ? W lidze Bakero wyprowadził drużynę z dołu tabeli i mimo, że teraz wygląda to w miarę dobrze to i tak potrafimy przegrywac ze słabszymi drużynami.
Oglądał ktoś Gran Derbi?
Niezły mecz, a co najważniejsze Real zdołał zremisować mimo że grał w dziesiątkę :)
Oglądałem :D Powodów do zadowolenia nadal nie mam choć remis to w przypadku Realu jest jakiś postęp. Nie wyobrażam sobie lepiej grającego Realu albo słabszej Barcy. Real u siebie nie jest w stanie wygrać z Barcą, a na Camp Nou nie ma co marzyć o jakiś wynik. Barca jest lepsza pod niemal każdym względem. NiestetyCytat:
Zamieszczone przez dawid96
Ale ta czerwona kartka to z dupy była
Taa, Villa po minięciu Albiola wyszedłby ,,tylko" na czystą pozycję, kilka metrów przed bramką Realu :roll:
Moim zdaniem w pełni zapracowana czerwień. Co innego, że Albiol sam sobie napytał biedy. Który to już kolejny raz coś zawalił?Cytat:
Zamieszczone przez kizi
W takim razie karny i żółtka wg mnie.
Na czerwoną to Kotorowski sfaulował.
karny w 102 minucie, ja pierd...
Sędzia ch*j. Mecz powinien zakończyć się od razu po bramce RvP