Możliwe, ale z drugiej strony była na tyle silna że się podźwignęła z kolan. A w grze pada u mnie prawie w każdej rozgrywce.
Jeśli chce się powalczyć z silnym Rzymem to należy grać w kampanie Imperatora Augusta.
Wersja do druku
Możliwe, ale z drugiej strony była na tyle silna że się podźwignęła z kolan. A w grze pada u mnie prawie w każdej rozgrywce.
Jeśli chce się powalczyć z silnym Rzymem to należy grać w kampanie Imperatora Augusta.
A nie ma może jakiegoś moda, który wzmacniał by Rzym gdy gra nim komp? Ewentualnie coś pokopać w plikach. Jeśli nie ma nic takiego to może jakieś porady? Walić w nich kasę?
Z Rzymem jest już lepiej, niż na początku.Ostatnio gdy grałem podbił część Gali, Ilirie, Kartaginę i Dację. Zdecydowanie gorzej jest z Egiptem którego niszczy Cyrenajka (choć może po części była to moja wina), a Macedonia zawsze pada pod naporem Sparty i Aten.
Zdecydowałem się wyzwolić Persów z pod jażma Seleucydów i odbudować potęgę. Zastanawia mnie jedna błacha rzecz. Na mapie moje terytoria są oznaczone kolorem niebieskim, natomiast godło frakcji oraz sztandary armii obecnie są szare, to się pewnie zmieniło, od któregoś patcha. Czy można przywrócić ustawienia, aby to wszystko było znów jednolite? Chciałbym biegać z niebieskimi sztandarami zamiast tych brzydkich szarych.
Jeżeli napisałem w niewłaściwym wątku przepraszam i proszę o przeniesienie.
Zmieniło się to od 15'tego patcha, a można przywrócić to za pomocą moda. Niestety nie pamiętam nazwy tej modyfikacji, ale sądzę, że Idh może wiedzieć :)
http://steamcommunity.com/sharedfile.../?id=331811721
Najgorsze nowe godło mają Ateny.
Całe szczęście, że przebywają tutaj tacy ludzie :)
Nowa edycja gry Total War Rome 2 Spartan Edition https://www.youtube.com/watch?v=YL1A...ature=youtu.be
Czy jest ktoś zainteresowany zrobić screeny w najwyższej jakości, najlepiej po południu? Chodzi o mój reskin historycznych hellenistycznych generałów już długo zapowiadany.
Chciałbym z opóźnioną premierą załapać się jeszcze w starym roku. :)
Zrobiłbym ale niestety moja uszkodzona karta graficzna nie chce odpalić Rome 2...:confused: