Boże jak ktoś postawił 100 na taki wynik jaki padł z Holandią to teraz jest bogaczem :P Jak tak dalej pójdzie to żaden typ mi nie wejdzie
Wersja do druku
Boże jak ktoś postawił 100 na taki wynik jaki padł z Holandią to teraz jest bogaczem :P Jak tak dalej pójdzie to żaden typ mi nie wejdzie
Co Wy tak na tą Brazylię stawiacie :P? Hiszpanom się zimny prysznic przyda, teraz mają 2 mecze o życie :D
Nawet gol z kontry przed przerwą nie nastrajał mnie optymistycznie. Hiszpania przeważała i kontrolowała grę. Ale tiki-taka jest dobra gdy nie trzeba się śpieszyć z odrabianiem wyniku, i nie z przeciwnikiem który zamiast bronić wyniku po prostu chce dogryźć rywala na miejscu. I dlatego brawo dla Holandii że nie zamknęła się po 3:1. Brawo! :clap:
Jeszcze jedna rzecz: gdy Casillas dał się ograć Persiemu na 4:1 wyraźnie faulował Holendra. Znam takich którzy by się położyli i czerwona kartka dla Ikera murowana. Zwyciężył ciąg na bramkę. I tu mi zaimponował, choć cwaniactwem więcej by zyskał.
Co byśmy reprezentowali na mundialu pokazali Grecy (którzy i tak by nas rozjechali...) :cool:
Szczerze to nie spodziewalem sie takiego deszczu bramek juz w pierwszych meczach!
Zgoda. Chyba zacznę typować mniej ostrożnie, bo kilka punktów mi uciekło :twisted:. Ale wolę oglądać ciekawe, bramkowe mecze, niż mieć kilka punktów w tą czy w tamtą.
Nie chce zapeszyć ale poziom sędziowania jakoś tak się trochę poprawia, mimo pewnych "pomyłek", poprawę widać było w meczu Chile-Australia, gdzie sędzia gwizdał rzadko i pozwalał grać. Podobnie było w jednym z dzisiejszych spotkań.
I ciekawe kiedy remis jakiś padnie? ;) Jak na razie mecze są ofensywne i tak trzymać!
I po meczu. Dla mnie Urugwaj jak do tej pory największe rozczarowanie. (Hiszpanii nie kibicuję:P)