Dzięki mackoff :) Postaram się wrzucić niebawem powtórki moich bitew, tylko nie wiem jak to będzie, ze względu na to, że właśnie będzie u mnie internet zmieniany i nie wiadomo jak to będzie z tym dokładnie.
Wersja do druku
Dzięki mackoff :) Postaram się wrzucić niebawem powtórki moich bitew, tylko nie wiem jak to będzie, ze względu na to, że właśnie będzie u mnie internet zmieniany i nie wiadomo jak to będzie z tym dokładnie.
Witajcie. W najbliższy czwartek odbędzie się kolejny turniej o tytuł prefekta. Oto i zasady:
Zakaz artylerii
Max 6 jazd
Max 6 strzelców
Max 5 tych samych jednostek
Max 8 mieczy
Max 1 rydwan/słoń.
Zapraszamy.
Niestety turniej się nie odbył, spowodowane było to zamieszaniami z patchem, który dziś został wydany. Za miesiąc będzie turniej.
Witajcie. W najbliższy czwartek odbędzie się kolejny turniej o tytuł prefekta. Oto i zasady:
Zakaz artylerii
Max 6 jazd
Max 6 strzelców (konni strzelcy w limicie strzelców)
Max 5 tych samych jednostek
Max 8 mieczy
Max 1 rydwan/słoń.
Zapraszamy.
PS. Sam nie dam rady zagrać - problemy techniczne z myszką komp.
Towarzyszu Szambelanie, na pewno stawię się na turnieju!
A ja nie.
Również nie dam rady wziąć udziału w turnieju dzisiaj.
Turniej przełożony na 29 października. Szykujcie broń, słowa i zbroje.
Krótkie podsumowanie:
Tabelka:Cytat:
Dzisiejszy turniej o tytuł prefekta zakończył się ponownie ustanowieniem trzech hegemonów tego miesiąca.
Pierwsze miejsce zajął Pirx z klanu SacredBand, pokonując Seleucydów Seby Fallusa III Wielkiego celtyckim plemieniem Tylis. Tym samym Seba Fallus III Wielki z klanu Chorągiew Rycerska osiągnął II miejsce.
Bój o III miejsce był równie zawzięty, jednakże Galatowie Remixa pokonali tym razem Spartan od Temera. Tym samym Remix jest na III miejscu.
Dziękuję wszystkim, którzy zagrali w dzisiejszym turnieju. Siódma edycja Turnieju o tytuł Prefekta można uznać za zakończony. Prefektem, a zarazem najlepszym przywódcą na najbliższy miesiąc zostaje Pirx z SacredBandu.
http://challonge.com/VIIPref
Pierwszy prefekt w którym nie odpadłem w 1 bitwie :D Czwartki jak zawsze udane świetne bitwy teamowe. Dzięki wszystkim za grę a zwłaszcza pirx'owi bo jak zawsze bitwa z tobą dała mi do myślenia :P