-
Negatywne skutki wprowadzenia feudalizmu łagodzi tylko jedna rzecz - pieniążki, dużo pieniążków.:P Wiadomo, że im większe państwo, tym większe wpływy, więc wprowadzenie królestwa może pomóc, bo dostajesz CB na wszystkie tereny, które podlegają pod dany tytuł, ale jeszcze nie zostały przez Ciebie opanowane.
-
Kontynuując to zagadnienie: Czy wiadomo, w jakim pliku są parametry warunków wprowadzenia feudalizmu? Trochę bym je urealnił:)
-
Tutaj:
x:\Crusader Kings II\decisions\realm_decisions
-
Im dalej w grę, tym komplikację rosną:). Jak rozwiązać sprawę misyjną na obcych ziemiach pogańskich? Wysłanie do nich misjonarza, na 99% kończy się jego śmiercią. Czy jest jakaś metoda, zwiększająca szansę, na nawrócenie danego obszaru?
-
Przepraszam mam problem związany z herbami dynastii. Herby większych jak Władców cesarstwa rzymskiego albo piastów się nie wyświetlają zamiast nich jest czarne pole. tak samo jest z Muzułmańskim Egiptem. Proszę o pomoc próbowałem z przeinstalowaniem i gfxem. Może to wina tego że nie posiadam dlc Dynasty shield??? Przepraszam za błędy i proszę o pomoc. Jestem tu pierwszy raz.