-
Siemasz, nie wiem czy to dalej aktualny temat czy jest jakiś nowy. Chciałbym pograć w OiM 2, ale za nic nie mogę dojść dokładnej instalacji. Mógłby mi ktoś to opisać ? I czy wiadomo już jest o poprawionych błędach jakimś spolszczeniu itp co czytałem wcześniej ? Z góry dziekuję
-
Ktoś mógłby mi podesłać jakoś plik localized pack co ordenus pisał na 1 stronie?
-
Dołączam się do prośby Wojtasa, z tym że mam wersję ze steam. Ktoś w ogóle śledzi jeszcze ten wątek?
-
SPOLSZCZENIA NIE MA to co jest ogolne powoduje wywalanie z rozgrywki. ja mam wersje 1.0 ale po RUSKU. I CHODZI BEZ PROBLEMU . OCZEKUJE NA potop ALE CHYBA DLUGA DROGA JESZCZE.
-
Czemu mi się pobrać nie da z yadi.disk ??? oraz polski76 jaki potop ??? bo może coś wiem
-
Chodzi mi o MOD POTOP
na razie jest wersja beta z wieloma błedami
Połączyłem posty. Proszę je edytować zamiast pisać jeden pod drugim w krótkim odstępie czasu. Poza tym temat jest o modzie Ogniem i Mieczem II, tak więc proszę się go trzymać. Do tego nie nadużywać Capslocka. Na razie tylko upomnienie.
Asuryan.
-
Umiecie po polsku pisać ?
-
Da ktoś podpowiedź do ściągnięcia z yadi.disk ???
-
Ja tam nie zakładałem konta, otwieram link wybieram Download i pobiera się normalnie przez Firefoxa.
-
Czy wy macie rozum i godność człowieka ? Ludzie, trochę wystarczy na forum poszukać i znajdziecie dobry link do ściągnięcia moda.