-
Śpioch numer jeden się obudził...
W sumie mi przypomniałeś, że nie omówiliśmy w temacie "dodatkowe reguły" kwestii jak robimy z zastępstwami i limitem czasu na turę. Trzeba to konkretnie uregulować, bo w Amerykach i Teutonicu ta niesprecyzowana kwestia bardzo doskwiera i opóźnia kampanie.
EDIT: Cały regulamin z dopisanymi zmianami można byłoby gdzieś razem przekopiować (np. do tematu MG) tak by wszyscy mieli do tego dostęp.
-
Zrobię to ale najpierw muszę poczekać aż MG założy temat. Co do limitów i zastępców ogłoszę zaraz jak zrobimy.
Przy okazji przypominam po raz kolejny, bo mimo iż pisałem już kilka razy w różnych miejscach kiedy startujemy ludzie i tak do mnie piszą pytając się o to.
Startujemy we Wtorek zakładając ambasady do swoich państw i dajemy sobie 4 dni na przeprowadzenie dyplomacji. Startujemy z wykonywaniem tur w sobotę.
-
-
Antymateria ma czas do 23:59 na zgłoszenie swojej obecności i założenie ambasady. Jeśli tego nie zrobi zostanie zastąpiony kimś z drugiej KO.
-
Na początku tematu powinna być lista graczy i ich frakcji, wypisana w kolejności wykonywania tur.
WMM jeśli możesz to prosiłbym Cię o edytowanie OP i dodanie tam takiej listy.
-
Najlepiej by było założyć nowy temat od przekazywania zapisów.
-
Nie ma takiej potrzeby, naprawdę.
-
No juz po czasie I co robimy z tym AntyMateria? Wydaje mi sie ze nawet ani razu na forum go nie bylo.
-
-
Antymateria to jedno, ale co z Dżunioerm. Jest z nim kontakt teoretycznie i teoretycznie jest zaangażowany w kampanię. Ale ambasady nie założył :(