-
Koniecznym jest podjęcie błyskawicznej decyzji, aby miała miejsce pewna ciągłość i ogólna świadomość aktualnego stanu rzeczy przez uczestników.
Gobbler jeszcze smacznie przysypia, więc możemy co nieco ukradkiem zrobić. :)
Wypracujcie konsensus, ja ewentualnie zaprowadzę nowy reżym, przygotowując wszystko.
-
Nie ukrywam, że udostępnienie Egiptowi tej jednostki wcześnej byłoby świetne, teraz równie dobrze mogła by nie istnieć, ale mogę być tutaj nieobiektywny, bo gram Egiptem. Ogólnie to w sprawie tych modyfikacji moje zdanie jest takie, że większość tych rzeczy należy przedyskutować, a nie wprowadzać na szybko. :P Zobaczyłbym na ile to +1000 do startu pomoże i potem ewentualnie myślał nad powiększeniem bazowego przyrostu.
-
Panowie jak tak dalej pójdzie to nigdy nie zaczniemy xD. Ja jak najbardziej jestem za zmianami,nowymi jednostkami itd. ale tu KO nam czeka i stygnie :F
-
O jakich kwotach mówimy dla Bułgarii i Węgier?
-
Bulgaria ma chyba 11000 na start ja mam 10000 moze tez jakas dotacja? Kappa
-
Dla Chanatu 1000, dla Nowogrodu 800, a dla Węgrów 500. Taka propozycja. Niemniej może zatroszczymy się o te frakcje inaczej. Zapraszam do wątku z patchem. Tam są wszystkie propozycje.
Ja bym jeszcze proponował wrzucić Sprintera na Turcję!!! :D
Ale tak na serio to grajcie chłopaki dalej. Nie ma co bruździć. Zrobimy substytut działaniami administracyjnymi Soplicy. ;)
A jak się dopieści, to w końcu wyjdzie WWMWE 2.5578 ze wszystkimi porządnymi zmianami i przetestujemy to kiedy indziej.
No chyba, że El Duce oraz Wojtascythe się chcą bardzo poświęcić - to możemy szybko zrobić łatkę. Ale nie ma musu.
-
Dobra w takim razie chyba już nikt nie ma wątpliwości i możemy grać.
Wrzucię ponownie
Gobbler
http://speedy.sh/B2tD5/MKO37T1Kastylia.sav
Nie zawiedź nas :)
@Kałach: Gruzja i dotacja? Bardzo zabawne ;)
-
Te zmiany to jedno, ale widzę pewne niedopatrzenia, które będą musiały zniknąć.
Tak więc jednak chyba będzie trzeba powtórzyć.
-
Ja znam swoje ruchy w pierwszej turze na pamięć więc jak bardzo,bardzo chcecie to mogę się przychylić do ostatniej(ale naprawdę ostatniej!) łatki ;)
-
No to na szybko wprowadzić zmiany, wyczyścić temat kolejki, dać nową turę najlepiej jeszcze dziś i gramy ;d