My już graliśmy na tych plikach w naszych krzyżakach PlanieB :P. Jak dla mnie to brak tych nacji nic nie zmienia dla balansu ale jak tam chcecie.
Wersja do druku
My już graliśmy na tych plikach w naszych krzyżakach PlanieB :P. Jak dla mnie to brak tych nacji nic nie zmienia dla balansu ale jak tam chcecie.
W Krzyżakach 49 Domen jakoś odegrał Norwegią znaczną rolę. Wprawdzie trudno było, ale dało się. Mongolia swoją drogą też mi namieszała jako Polsce. Oczywiście, że są to frakcje słabsze, ale i w wwmwe macie zróżnicowanie. Zawsze jednym przypada potencjalna dominacja, a innym bieda. To normalne. ;)
Mefisto ale zauważ kto grał tymi nacjami :P,Domen i Xardas to czołówka KO,wtedy owszem,da się coś ugrać,ale w innym wypadku jest to niemal niemożliwe,dla początkującego albo średnio doświadczonego to zbyt wielkie wyzwanie.
To samo jeśli tyczy się Nowogrodu, Bułgarów, Szkocji, często Genui czy Kastylii w Wwmwe. A jednak grają. Na pewno w wko.
Krzyżaki dają Mongołom spore możliwości. Od Litwy zazwyczaj i tak mają spokój.
Swoją drogą Polska jest słaba, a jej nikt nie demonizuje. ;)
Dobra ta ko jest majstra i on zdecydował, że bez Norwegii i z poprawioną Mongolią.
Nie ma co tu dywagować czy warto czy nie bo co to zmieni.
Ustalmy kto gra?
1.Majsterstszyk
2.Leonardo123
3.PlanB
4.Remix
5.Sulejman I
Duce i Mistrzu określcie swój status jasno ;d
Ja mogę zagrać przy czym jeszcze raz podkreślam, że będzie to dla mnie pierwszy raz więc proszę o wyrozumiałość. ;)
Z Mongolią jest 6ciu graczy.
Też jestem początkujący więc luzik.
Czyli nie pięć jak w twoim oryginale. :d