-
Kolejne typy na sportową sobotę:
Korona v Płock - Korona pod wodzą nowego trenera jest zaskakująco dobra, do tego dochodzi fakt że grają na własnym stadionie więc myślę że bez problemów powinna wygrać. Kurs również ciekawy.
Śląsk - Wisła K. - Jan Urban miał posprzątać po poprzednim trenerze w zespole Śląska, w pierwszym meczu się nie udało i doszło do remisu 1:1 chociaż to Śląsk był stroną przeważającą. U siebie będą chcieli pokazać że są w stanie walczyć.
Piast - Lech P. - Lech walczy o wskoczenie na podium, a po tym jak się Lechia potknęła w ostatnim meczu walka o mistrzostwo nie jest przesądzona, słaby Piast jest idealnym przeciwnikiem żeby zainkasować 3 pkt. Lech w ostatnich meczach gra bardzo dobrze, nie przegrywa (tylko 1 porażka i 1 remis w ostatnich 5 spotkaniach w Ekstraklasie plus to że 3 z nich były na wyjeździe).
Puchar Anglii
Huddersfield v Man City - Czysta 2, chyba wiadomo dlaczego.
Liga francuska
Lorient v Nice - Nie rozumiem dlaczego u bukmacherów są tak wysokie kursy na 2 zespół skoro gra bardzo dobrze. W tym meczu też powinni wygrać. Lorient gra bardzo w kratkę, mimo tego że ostatnie spotkanie tych drużyn skończyło się zwycięstwem Lorient, to trzeba na nie patrzeć przez pryzmat Pucharu Francji. W tym meczu Nice pokaże swoją siłę.
Liga hiszpańska
Gijon v Atletico Mad. - Stawiam na 2, Atletico mimo przeciętnych ostatnich występów jest cały czas bardzo liczącą się siłą. Teraz będą mieli okazję trochę nadrobić punktowo w stosunku do reszty stawki. Myślę że mecz skończy się 0:2.
-
To ja mam:
Atalanta, Chelsea, Manchester City, Lech, Lyon, Ajax, Napoli, Roma, PSG, Inter, Feyenoord, Excelsior/X, Nice, Waregem i w meczu Milanu z Fiorentiną pow. 1.5 bramki.
-
Ok, z oficjalnych moich typów (tych pewniejszych, bo mam jeszcze swoje mniej pewne ale ich nie podaję) weszło 5/6. Wynik bardzo dobry. Jutro zapodam coś nowego. :)
-
Spróbować zamierzam z tym:
Bilbao wygra z Valencią
Koeln wygra z Schalke
Lipsk wygra z Gladbach
Inter wygra z Bologną
Benfica wygra z Bragą
-
Dzisiaj postanowiłem na warsztat wziąć ligę włoską. Ostatnio mi nie szło w tej lidze, dlatego dziś spróbuję.
Sampdoria - Cagliriari - Stawiam tutaj na ,,polską" Sampdorię. Zespół zaczął zaskakiwać włoskich gigantów, więc z Cagliari u siebie nie powinni mieć żadnych problemów. Stawiam 1 i over 2,5.
Chievo - Napoli - Pomimo tego że piłkarze Napoli mają za sobą ciężki mecz z Realem Madryt, to myślę że z Chievo powinni wygrać żeby zatrzeć złe wrażenie. Prawdopodobnie zobaczymy Milika w 1 skłądzie, bo trener da odpocząć kilka zawodnikom.
Roma - Torino - W. Szczęsny ma świetne statystyki a i Roma z tym przeciwnikiem nie przegrała od wielu lat na własnym stadionie. Myślę że niespodzianki nie będzie i Roma spokojnie wygra.
Milan - Fiorentina - Mimo tego że Milan prezentuje się przeciętnie to ta drużyna ma cały czas wielkie aspiracje i muszą zacząć wygrywać z mocniejszymi zespołami z ligii. U siebie z Fiorentiną myślę nastąpi to przełamanie więc stawiam na Milan.
-
Specjalizuje się może ktoś w Ekstraklasie?
Bo na najbliższy tydzień myślę nad takim kuponem:
http://i.imgur.com/pnQCNMl.png
-
Na Jagę zamiasy Wisły i definitywnie na Lechię.
-
A w meczu Płock - Motor Lublin?
-
Puchary? Lepiej się tego nie tykać.
-
Jednak wolałem zmienić na samą włoską ligę. Aktualnie mam:
Napoli, Cagliari, Chievo, Bologna, Lazio, Sampdoria/X, Roma