Kolejny sport w którym Polacy mogą się wykazać ;) Oglądałem właśnie zwycięstwo z Hiszpanią i wieżę ,że zajdziemy daleko ;)
Wersja do druku
Kolejny sport w którym Polacy mogą się wykazać ;) Oglądałem właśnie zwycięstwo z Hiszpanią i wieżę ,że zajdziemy daleko ;)
nie ma ch&%$ złoto nasze ale jeszcze jest jedna świetna wiadomość chyba koniec marzeń szwabików :mrgreen:
Tak jak przewidywałem, mecz masakra :)
Można osiwieć na tych meczach, na prawde :!: No to w półfinale ktoś z trójki Chorwacja/Dania/Islandia
Ja po pierwszej połowie miałem dosyć ^ ^'Cytat:
Zamieszczone przez Marat
Polska gra świetnie - każdy jest do rozwalenia. :)
Było chyba najciężej ze wszystkich meczów. Ale panowie dali radę, chciało im się. Nie tak jak 'piłkarzom' :lol:
Ale nie piszę tak dlatego, że zaczęliśmy wygrywać i się przerzucam na ręczną, oczywiście naszym or...sorry, ptaszkom nadal będę kibicować. A na Lecha dalej będę chodzić i jeździć :D Po prostu sukcesy Polaków cieszą.
No i przegrana... 5 minut przed końcem przestałem oglądać, bo myślałem, że coś sobie zrobię zaraz ze wściekłości.
Norwescy sędziowie wzięli rewanż za pamiętny mecz sprzed 2 lat :evil:
http://sport.onet.pl/0,1274768,2122019, ... omosc.html
I niech ktoś powie, że świat to nie są jedne, wielkie jaja ...
Ci sędziowie to żenada, przez nich przegraliśmy, ale nie będę "zwalał winy" bo ciągle nie mogę uwierzyć ,że mamy zasrane 4 miejsce! Przeciez pokonalismy Niemcow 8-)