Tak mam... ver. 1.6
Wersja do druku
Tak mam... ver. 1.6
To próbowałeś ściągnąć ?Cytat:
Poprawka wyłącznie dla osób posiadających Rome: Total War - Barbarian Invasion PL.
Wszystkie plik z katalogu Rome znajdującym się w pliku Rome_TW_BI.zip nalezy rozpakować do katalogu DataText w folderze z w którym zainstalowana jest gra. Plik z katalogu BI należy rozpakować do katalogu BIDataText w folderze gry.
Wszystkie istniejące już pliki należy "nadpisać".
Tak właśnie to próbowałem ściągnąć ale wyskakuje ten słynny błąd "404". Jeżeli posiadasz ową paczkę to prosze podeślij na podanego wyżej maila:)
Ściągnę i Ci wyślę ;) bo mogę ściągnąć.
edit : poszło, mam nadzieję, że zadziała.
Wielkie dzięki pomogło:D Nareszcie mogę sobie pograć:D
Oznaczam temat na rozwiązany.
Tak btw, mRe - weź no zarzuć tę paczkę na rapida albo speedyshare.com i wklej linka, żeby w razie czego było pod ręką.
Mam taki problem. Narazie próbuję odpalić grę na piracie.
Szczerze powiedziawszy bardzo chętnie ją kupię, bo nie jest to teraz stara gra, a napewno warta kupna :)
Tak więc chce tylko wiedzieć czy mój problem jest spowodowany właśnie tym czy jakimś innym problemem.
Demo normalnie działa, natomiast w pełnej wersji odpala tylko pierwszy ekran i windows wywala komunikat, że program przestał działać. Mam viste.
Czy wystarczy kupić oryginalną grę i problem zniknie czy to jakiś bug pełnej wersji?
Bo własnie nie wiem czy warto kupować jak ma mi nie działać ;(
Problem z crackiem.
Polecam zainwestować w oryginał, szczególnie, że wszystkie 3 wydania Roma są teraz już tanie i aż wstyd ściągać :P
Kupuj. Ja mam Vistę i chodzi.
Wersje pirackie nigdy nie są najnowszymi wersjami, często mają dziwne mankamenty, pomijam fakt że są nielegalne ;)