Niestety ze względu spraw organizacyjnych we wtorek koło 18 mogę zagrać.
Wersja do druku
Niestety ze względu spraw organizacyjnych we wtorek koło 18 mogę zagrać.
wygrałem z Brontim 2-0:
moje nacje to chyba Wandalowie i Celtowie, a kolegi Frankowie i Goci albo Ostrogoci, ale prosze o potwierdzenie
2-0 dla Rafiego
moje nacje - Goci, Frankowie
Rafiego - Celtowie, Wandalowie
Dziękuję za porządny łomot :)
2-0 dla Maharbala
Moje nacje - Sasi, Alamanowie
Nacje Maha - Celtowie, Sarmaci
dziękuję za grę!
Potwierdzam wynik i gratuluję podjęcia wyzwania :lol:
Ma ktoś czas teraz zagrać? Ja mam czas do 20:30.
Kto kiedy chce?
Panowie, przypominam że został tydzień na rozegranie meczy. Jednocześnie apeluję o rozpoczęcie rozgrywania meczy przez {Hussars}Arnold. Brak reakcji, postępu lub poczynań ku rozegraniu meczy w terminie do piątku (3 grudnia) będzie skutkowało odjęciem punktów lub wykreśleniem z listy uczestników turnieju.
Dobra dzieciaki, mogę jutro z kimś zagrać ok. 20 ;)
Kapsul - nicki też się odmienia.
Nie odmienia sie polonisto za 5 groszy kiedy sie kopiuje bo sie ma 20 delikwentow ktorzy sie nie odezwali w temacie ;) - Kapsul
I nie wbija się w czyjeś posty niespełniony cenzorze. :D
Jakiś problem panowie? ;) -Maharbal
Jesteś dresem spod znaku JP? :lol: Tylko proszę, bez wpierdolu :|
Alez wbija sie aby nie prowadzic spam - dyskusji z ludzmi ktorym koks wali do mozgowniy zamiast w biceps co widac i czuc w obecnym jak i kolejnych postach. Nie bez powodu nick Arnold heh? Pozostaje zacytowac oblatane aczkolwiek jakze trafne: "Nie wpadaj w polemike z idiota..." - Kapsul
Niewątpliwie, tyle koksu się bierze, że aż Pudzian na mój widok ucieka. :lol:
A poważniej, jakbym reprezentował twój żałosny poziom, patrząc się na wbitki w stylu dzieciaczka rodem z gimnazjum, to bym ci nawrzucał na zabawny nick i zwierzęcy obrazek. Pytanie tylko, po co?
Ja z takich rzeczy wyrosłem, a ty mentalnie tkwisz w świecie dzieci, które przerzucają się epitetami. A skoro przy okazji dałeś się nabrać na prowokację, to cóż, szanowny idioto, niewątpliwie urastasz do roli mędrca, decydującego o wszystkim. Miłej zabawy w piaskownicy, tnij, edytuj, cenzuruj, bluzgaj, a mnie pocieszy fakt, iż dałem przygłupowi chwilę radości w szarym życiu. ;)
Dziś mogę zagrać o 20 jak ktoś może