Potwierdzam! Dziękuję również ;)
Kto tam następny chętny do gry? Jutro w godzinach 22 - 23? Pisać na gg bądź w tym temacie na forum!
Wersja do druku
Potwierdzam! Dziękuję również ;)
Kto tam następny chętny do gry? Jutro w godzinach 22 - 23? Pisać na gg bądź w tym temacie na forum!
Panowie, przypominam że został tydzień na rozegranie meczy. Jednocześnie apeluję o rozpoczęcie rozgrywania meczy przez: {Hussars}Mściwoj i szajen00. Brak reakcji, postępu lub poczynań ku rozegraniu meczy w terminie do piątku (3 grudnia) będzie skutkowało odjęciem punktów lub wykreśleniem z listy uczestników turnieju.
Szajen umówiliśmy się na dziś na godzinę 11.30 zagrać. 20 minut przed czasem napisałeś, że będziesz po 14. Dosłownie goniłem żeby się wyrobić na tą godzinę i zagrać z Tobą. Jeśli do 14.15 nie stawisz się do gry zgłoszę sprawę organizatorom o przyznanie walkowera. Nie będę tracił czasu na kogoś kto tak się zachowuje. W razie wątpliwości będę mógł przytoczyć rozmowy z archiwum na gg.
Belizariusz 2-0 szajen00
moje nacje- Egipt, Miasta greckie
nacje szajena- Monarchia Seleucydów, Germania
Belizariusz 2:0 Szajen00
Szajen00: Monarchia Seleucydów, Germania
Belizariusz:Egipt, Miasta greckie
Będę miał czas zagrać w czwartek od 18 do 24, piątek od 15 do 24 i w sobotę od 9 do 12. Ktoś chętny żeby wtedy grać?
szajen, może podasz jakieś swoje gg, albo napiszesz kiedyś do mnie??
ile można prosić o mecz??
Ja piszę się na grę jutro. Nie mam żadnych planów więc powinno się udać. Będę ok. 21. Napiszę do was.
To super :) jestem jutro dostępny do gry cały wieczór :)
SZAJEN 1-1 MNIL
(Galia, Pont)
vs
(Brytania, Macedonia)
dzięki za grę:)