Re: Wybory do "Starej Gwardii" - opinie i propozycje
adriankowaty, bycie na forum przez określony czas nie jest gwarantem dostania się do Starej Gwardii. Trzeba mieć dobrą kampanię wyborczą i wielu popleczników 8-)
Spójrz, byłam już na starym forum, jeszcze przed pamiętnym crashem a Starogwardzistką nie jestem. Czym więc jest Twój grudzień wobec mojego stażu :D
Leno, masz przecież osobną osobistą rangę - "The Mistress of Silence". Naprawdę wolała byś zamiast niej rangę "Stara Gwardia"? :D
Co z moim przypadkiem i Ronina? Gdzieś będą zebrane kandydatury przed samymi wyborami? Kiedy owe wybory się odbędą?
No dokładnie o to samo chciałem zapytać co Asuryan jest już jakiś klucz doboru wybrany?
Wybory zazwyczaj odbywają się w okolicach Nowego Roku. Dotychczas kandydatury do SG wysuwane były intuicyjnie, jednak po pamiętnym crashu, ustalony zostanie minimalny staż, potrzebny do uzyskania tytułu. O wszystkim będę Was na bieżąco informować :)
Cytat:
Zamieszczone przez Asuryan
Leno, masz przecież osobną osobistą rangę - "The Mistress of Silence". Naprawdę wolała byś zamiast niej rangę "Stara Gwardia"? :D
Własna ranga to nie to samo :) Szczególnie w moim przypadku :)
Co nie zmienia faktu że na SG byś się raczej nie wymieniła :)
Na dzień dzisiejszy, jeśli nie brać pod uwagę osób mających własne czy klanowe rangi, to do SG jest tylko dwóch kandydatów - Ja (7 lat stażu) i Ronin (5 lat stażu) :mrgreen:
ja bym nazgoola dorzucił ;) należy mu się ;)
Cytat:
Zamieszczone przez Asuryan
Na dzień dzisiejszy, jeśli nie brać pod uwagę osób mających własne czy klanowe rangi, to do SG jest tylko dwóch kandydatów - Ja (7 lat stażu) i Ronin (5 lat stażu) :mrgreen:
Cytat:
Zamieszczone przez Pampalinex
ja bym nazgoola dorzucił ;) należy mu się ;)
Dzięki Pampalinex :-) dobrze jest mieć poparcie ;-) przyda się na następne wybory ;-). W poprzednich jak zwykle zabrakło mi głosów, szczęścia plus jedno z boolean moim zdaniem nie do końca było sprawiedliwe ;-)
.
Ausyran, jeśli chodzi o staż to u mnie to będzie albo 8 albo 7 lat bo z tego co pamiętam to rejestrowale się w 2004 roku. Takich osób jest pewnie więcej.
Ale staż to nie wszystko, trzeba też być aktywnym, nie? :)
Cytat:
Zamieszczone przez kuroi
Ale staż to nie wszystko, trzeba też być aktywnym, nie? :)
Kuroi, a co rozumiesz przez aktywność ? Ja ze swojej strony chyba nie mam się czego wstydzić - tak przynajmniej mi się wydaje. "Prowadzę" temat EBII i przetłumaczyłem razem z Baalem łącznie kilkaset stron z zapowiedzi EBII. Nie wypowiadam się w innych tematach, jak nie mam nic do powiedzenia, a statystyk nie będę sobie sztucznie nabijał. W związku z tym jestem głównie w jednym temacie. Staż można zaliczyć tylko jako dodatkowy atut, a nie główny argument za przyznaniem SG.