Re: Europa Barbarorum spolszczenie
Cytat:
Zamieszczone przez Matatjahu
;) hem, dopiszę coś bo będzie że spam.
Spam spamowi nierówny, bo jak mówi stare dobre przysłowie, niech wżdy postronni znają, że Polacy po polsku w EBe grają, czyli każda wypowiedź i troska w tym temacie jest wskazana...Ja podziwiam robotę, bo przy tych upałach to jedyne co mi wychodzi, to nic nie robienie :D
No ja bym chciał żeby wiecej osób pisało bo nie lubie edytować postów a jeden pod drugim troche nie wypada
co do spolszczenia spolszcze jeszcze tylko 3 jednostki które można rekrutowac w Iberyjskich koszarach pobocznych a dokładnie : Iberyjscy harcownicy, Iberyjska Średnia Jazda i Iberyjska Lekka Jazda. Po skończeniu Iberyjskich koszar pobocznych i kilku niedorobionych tekstów w strat i menu_english będzie aktualizacja do wersji 0.60 :D
Fajnie masz z upałami u mnie znowu deszcz pada :/
Aktualizacja będzie jednak troche później bo postanowiłem spolszczyć przy okazji kilka budynków głównie rządowych od Kartaginy sądze że przy następnej aktualizacji powinny być przetłumaczone wszystkie budynki Kartaginy albo jakieś 3/4 :D
Napisz mi, bo Ty sam to wszystko robisz? Baal ci może pomaga, tudzież nazgool? Toż to mnóstwo pracy przy tym...
Baala sie nie pytałem ale wyśle mu dzisiaj wiadomość na PW nazgool nie ma czasu ale zapożyczyłem od niego kilka opisów jednostek wiec oszczędził mi ponad godzine pracy. Mam niby 2 pomocników ale narazie od nich ani słowa jeden ma robić historic_event drugi campaign_description ale chwilowo kontaktu brak poza tym sam się z tym męcze :D
Tylko godzinę ?? :) Mi zajęło to trochę dłużej - mówię tu o opisach jednostek kartaginy i rzymu, ale to tak na marginesie.
Opisy Kartagińskich jednostek skopiowałem tylko 2 reszte zrobiłem sam a napisałem "ponad" godzinę :D
Mniejsza z tym. Jak to się mówi "mi to lata" i nie mam powodu, żeby Ci nie wierzyć.
Tak tylko włożyłem kij w mrowisko, bo wredny jestem z natury :evil: .
Świetnie, na prawdę kawał dobrej roboty :) Widzę Eutychesie fantazja dopisuje.