CPU: E5200 2.5ghz
Grafa: Radeon HD4850 512MB
RAM: 4GB (3 na xp'ku)
I gierka śmiga podczas każdej bitwy ale denerwuje jak się ładuje kampania.
Wersja do druku
CPU: E5200 2.5ghz
Grafa: Radeon HD4850 512MB
RAM: 4GB (3 na xp'ku)
I gierka śmiga podczas każdej bitwy ale denerwuje jak się ładuje kampania.
Panowie mam pytanko,zamierzam kupić laptopa z ATI 4650 1024MB DDR3
Jak myslicie na jakich ustawieniach empire pójdzie?
Jest to karta nieco gorsza od 9800 GS-oczywiście z lapka
na wysokich spokojnie, gdzieniegdzie ultra ale nie wiem jak by było z wydajnością na lapku ale tak jak pisałem wysokie spokojnie.
Jest to prawie najlepsza karta ze średniej półki (obok 4670 i GF 240), więc w zalezności od rozdzielczości, na minimum średnie, a w niektórych innych ustawieniach (tekstury) nawet wyżej.
http://www.notebookcheck.net/AMD-ATI-Mo ... 883.0.html
ATI4670>ATI4650>GF240
Dzieki ale w koncu wysokie czy średnie?Nikt z was nie widział jak ta gierka na tej karcie chodzi
Na polskim odpowiedniku ww. strony są testy użytkowników laptopów z podaną kartą, gdzie często podają screeny, ale nie licz na Empire bo to jest małoi popularna gra. Poza tym można wywnioskować jak inne gry chodzą w testach. Bo włączyć możesz wysokie, ale czy będzie jakikolwiek komfort gry? Wiem, że w Fallouta 3 na 4670 ktoś grał praktycznie na max, więc odsyłam na tamte forum.
Witam. Mam pytanie, co musiałbym zmienić (i na co) w moim marnym sprzęcie (czy jest to w ogóle możliwe) aby osiągnąć grywalną jakość gry ETW?
Parametry laptopa:
Procesor: Mobile DualCore AMD Athlon 64 X2 TK-55, 800 MHz (4 x 200)
Płyta: Asus F3000U Series Notebook
RAM: 1 GB DDR2
Karta: ATI Radeon Xpress 1250 (320 MB)
System: XP SP2
Pozdrawiam.
Chcę kupić laptopa - czy da radę kupić coś za 2000 zł (może trochę ponad) aby dało się pograć bez większych cięć w Empire TW na jakichkolwiek ustawieniach ?
Może jakieś propozycje ?
Cytat:
Zamieszczone przez Izabelin
euro agd >>> samsung r522 jso1pl grafa z pam1G ddr3, 4G ramu ddr2, 500G dysk za 2490pln.poszukaj to dobra promocja jest.
no i procek core2duo 2GHz.
a tu link >>> http://www.euro.com.pl/upload_module/ev ... ml?from=td
Tutaj nie zadajemy pytań o sprzęt...